Nieuwe CEO voor Domino’s Nederland en België

Na ruim 12,5 jaar gaat André ten Wolde een nieuwe uitdaging aan voor Domino’s Pizza Enterprises in Europa, als COO. Misja Vroom, voormalig franchisenemer en de laatste jaren verantwoordelijk voor de expansie en activiteiten in België, neemt de taken van André als CEO voor Nederland en België over. 

Door de groei en ambitie van Domino’s in Europa is er behoefte aan meer structuur en sturing. Andre ten Wolde: “Inmiddels zijn we in Nederland het grootste Quick Service Restaurant (QSR), gemeten naar aantal vestigingen. Vorige maand opende we de 250e vestiging. In België zijn we het grootste pizza bezorgsysteem, met de ambitie om ook daar het grootste QSR te worden. Ik ben 12,5 jaar geleden begonnen, waarvan 7 jaar als CEO. Destijds met 50 vestigingen in Nederland en 2 in België. Inmiddels hebben we er meer dan 300 in de Benelux. Ik ben trots op wat we in de afgelopen jaren hebben bereikt en draag vol vertrouwen het stokje over aan Misja.”

Voormalig franchisenemer

Misja Vroom is al bijna 25 jaar in diverse functies betrokken bij Domino’s Nederland en België. Binnen Domino’s Pizza Enterprises (DPE) gaat de voorkeur uit naar CEO’s die ooit succesvol franchisenemers zijn geweest. In de directie zitten 4 voormalig franchisenemers. 

Misja Vroom: “Domino’s is een bedrijf dat kansen biedt. Bijna al onze franchisenemers zijn ooit als bezorger begonnen. We vinden het belangrijk deze kansen te blijven bieden. Onze ambitie is om het aantal vestigingen in de Benelux de komende 5 jaar te verdubbelen.”

Europa

Domino’s Pizza Enterprises groeit hard in Europa. Om die groei te faciliteren, versterkt DPE het Europees Leadership Team. André ten Wolde zal naast CEO Andrew Rennie plaatsnemen in het LT en als COO verantwoordelijk zijn voor de Europese Marketing, Development en daarnaast diverse andere projecten. 
Andre ten Woldé: “Het is onze ambitie om flink te groeien in Europa. Zowel binnen de bestaande landen als in nieuwe landen. Het is voor mij een prachtige nieuwe uitdaging om de lokale directies daarbij te ondersteunen.”

Bekijk ook