Van pizzamaker tot eigenaar: Myrthe Aartman's reis bij Domino’s

Bijna een jaar geleden begon Myrthe Aartman haar reis als trotse Franchise Partner van de Domino's vestiging in Bodegraven. Vanuit haar bescheiden start als parttime pizzamaker heeft ze zich opgewerkt tot een succesvolle ondernemer. Myrthe deelt haar inspirerende ervaring en het plezier van het ondernemerschap binnen het bekende pizzamerk.

Een groeitraject binnen Domino’s

Op 18-jarige leeftijd begon Myrthe bij de opening van een nieuwe Domino’s vestiging in haar toenmalige woonplaats Bodegraven. Ze had destijds geen idee dat ze zes jaar later de eigenaar zou worden van diezelfde vestiging. Myrthe's carrière bij Domino’s kenmerkt zich door haar opmerkelijke ontwikkelingstraject. Aanvankelijk begon ze als pizzamaker, om daarna door te groeien naar winkelmanager in Waddinxveen en vervolgens Apeldoorn. Haar ervaring breidde ze verder uit in de administratie en als regiomanager over vijf vestigingen in Apeldoorn. Toen de kans zich voordeed om de vestiging in Bodegraven over te nemen, greep Myrthe deze aan en werd in mei 2023 de eigenaar.

De vrijheden van een Franchise Partner

Hoewel Domino’s een internationaal erkend merk is, ervaart Myrthe de rol van Franchise Partner als die van een lokale ondernemer. Ze waardeert de vrijheid die deze positie biedt en haar mogelijkheid om lokale initiatieven te steunen, zoals de lokale voetbalclubs en de jaarlijkse Vakantiespelen. Myrthe organiseert ook pizza workshops die gemeenschapszin bevorderen, zoals recent een evenement waarbij senioren uit ‘Het Ouden Huis’ samen pizza's kwamen bakken.

De uitdagingen en triomfen van jong ondernemerschap

Als jonge ondernemer ervaart Myrthe dagelijks nieuwe uitdagingen, maar ze vindt altijd ondersteuning bij haar collega's en het servicekantoor van Domino’s. Deze netwerken bieden haar waardevolle begeleiding en advies, ongeacht de situatie.

De vreugde van teamontwikkeling

Het hoogtepunt voor Myrthe is de groei en ontwikkeling van haar team. Ze geniet ervan te zien hoe jonge medewerkers zich snel ontwikkelen en de winkel leren runnen. "Mijn team voelt als een vriendengroep, wat zorgt voor een geweldige sfeer. Het is fantastisch om hun groei te zien," zegt Myrthe met trots.

Over Domino’s

Domino’s is 's werelds grootste keten voor pizza bezorging en afhaal, met meer dan 20.000 vestigingen in 89 landen. In Nederland, waar Domino's sinds 1989 actief is, telt de franchise meer dan 370 vestigingen. Als marktleider beschikt Domino’s over een geavanceerd bezorgsysteem waarmee jaarlijks circa 24 miljoen verse, warme en kwalitatief hoogwaardige pizza’s worden bezorgd.

Benieuwd over de franchisemogelijkheden bij Domino's? Vraag direct vrijblijvend informatie aan via onderstaande knop!