Domino’s Pizza introduceert Thick Shakes

Domino’s Pizza is het eerste merk in Nederland dat de Thick Shakes introduceert. Het is een ijskoud drankje dat dikker is dan een milkshake. De Thick Shake is gemaakt van roomijs en is er in 6 verschillende smaken. Classic in de smaken ‘vanilla’, ‘strawberry’ en ‘belgium chocolate’. De premium varianten zijn verkrijgbaar in de smaken ‘iced coffee’, ‘strawberry cheesecake’ en ‘triple chocolate’. De prijs ligt tussen de €3,50 en €4,50 bij afhaal. Momenteel zijn de Thick Shakes verkrijgbaar bij 6 vestigingen. Deze zomer begint de uitrol naar de vestigingen. Vanaf september zijn de Thick Shakes verkrijgbaar bij ruim 100 vestigingen in Nederland.   

Tyla Robinson, chef van Domino’s vertelt: “Ik werd geïnspireerd door mijn collega’s uit Australië. Thick Shakes zijn daar inmiddels een bekend product. In Nederland is het een nieuw product. Het is namelijk géén milkshake en het is ook geen ijs. Hoewel het wel alle eigenschappen van ijs heeft. De Thick Shakes hebben een tempratuur van -14. Super koud en dus super lekker als tussendoortje of als dessert. Mijn favoriet is de ‘iced coffee’, maar de andere varianten zijn ook super lekker en verfrissend. Zeker met dit warme weer.”

Verkrijgbaarheid

In het afgelopen jaar testte Domino’s het nieuwe product in 6 vestigingen; Amsterdam Bijlmerplein, Leiden Stationsweg, Eindhoven Woenselse Markt, Helmond, Groningen en Emmeloord. Vanaf augustus worden de Thick Shakes uitgerold naar de eerste 100 vestigingen. Eind september zijn de Thick Shakes verkrijgbaar in ruim 150 vestigingen. 

Bekijk ook