Taco Mundo opent 25e vestiging

Op donderdag 12 juli heeft de Mexicaanse bezorgformule Taco Mundo in Enschede een nieuwe winkel geopend, daarmee heeft de franchiseformule nu 25 winkels in Nederland. 

Franchisenemer Farshid gaat samen met zijn 2 zussen Dunya en Amena in Enschede aan de slag en is ontzettend gemotiveerd en enthousiast: “Na jaren bij een quick-service restaurant te hebben gewerkt, ben ik zelf gaan ondernemen in de telefoonbranche.” Hij merkte echter dat zijn passie voor de horeca nooit is weggezakt en maakt daarom nu weer de overstap naar de Food-service. Over waarom hij voor Taco Mundo heeft gekozen, is hij duidelijk: “Deze keuze was makkelijk. Ik wil mensen graag iets extra’s kunnen geven en Taco Mundo is de enige echte Mexicaanse bezorgformule in Nederland. Bovendien zijn de gerechten gevarieerd en bijzonder smaakvol. Ik kan niet wachten om mensen te verblijden met onze mooie, verse producten.”

Farshid heeft gemerkt dat de komst van Taco Mundo leeft in Enschede. “Ik heb al veel enthousiaste mensen op straat gesproken en op social media werd al enige tijd gevraagd wanneer we in Enschede open zouden gaan.”

Taco Mundo Enschede zal haar bezorggebied stapsgewijs uitbreiden, de bezorging vindt plaats door middel van elektrische scooters en fietsen. Op de Kuipersdijk kunnen de Enchilada’s, Nacho’s en de andere gerechten ook afgehaald en genuttigd worden. 

Bekijk ook