Taco Mundo opent in Lelystad 32e winkel

Taco Mundo (Mexican Delivery) heeft op 17 februari in Lelystad zijn 32e winkel voor het publiek geopend. De van oorsprong Nederlandse franchiseformule bestaat inmiddels 20 jaar en staat bekend om haar versbereide Mexicaanse gerechten zoals taco’s, burrito’s, quesadilla’s en enchilada’s, waarvan een kwart vegetarisch is. De Mexicaanse lekkernijen kunnen worden afgehaald, maar de focus ligt op bezorging met elektrische fietsen en brommers.

Opening eigen vestiging van Taco Mundo

Franchisenemers Dick en Astrid hebben uitgekeken naar de opening van hun eigen Taco Mundo-vestiging. “Taco Mundo is een bewezen formule met een uniek assortiment maar had nog geen vestiging in Lelystad” vertelt Astrid enthousiast. “Met de opening van onze eigen Taco Mundo gaan wij heel Lelystad voorzien van de lekkerste Mexicaanse gerechten”. De bezorging wordt zorgvuldig opgebouwd middels een stapsgewijze toevoeging van postcodes aan het bezorggebied. Afhalen is altijd mogelijk.

Dick vult aan: “Wij hebben jarenlange ondernemerservaring in de horeca in Lelystad. Met onze kennis van de markt en onze bevlogenheid in combinatie met de verrassende en toegankelijke Taco Mundo gerechten, zijn wij ervan overtuigd dat wij van Taco Mundo Lelystad een groot succes gaan maken. Ons team is er klaar voor!”