Taco Mundo opent in Alphen aan den Rijn 33ste winkel

Op 13 oktober heeft Taco Mundo haar 33ste winkel in Alphen aan den Rijn geopend. De Nederlandse franchiseformule bestaat inmiddels 20 jaar en staat bekend om haar versbereide, Mexicaanse gerechten, waaronder quesadilla’s, burrito’s en natuurlijk taco’s. Een kwart van de menukaart is vegetarisch. 

Franchiseondernemer Ikar keek al maanden uit naar de opening van zijn eigen Taco Mundo-winkel. “Ondernemen zit me in het bloed en ik ben dan ook ontzettend blij dat ik nu eindelijk mijn eigen Taco Mundo in Alphen heb,” vertelt Ikar enthousiast. “Met deze opening kunnen we nu ook Alphen voorzien van lekker Mexicaans.” De Mexicaanse lekkernijen kunnen worden afgehaald, maar het aandachtspunt ligt op bezorging met elektrische fietsen en brommers. 

Het bezorggebied wordt geleidelijk uitgebreid. “Hiermee creëer je ruimte voor nieuw personeel om te wennen en om alle gerechten zich eigen te maken,” licht Ikar toe. “Daardoor kunnen we betere service en kwaliteit leveren, zodat we ook van Taco Mundo Alphen aan den Rijn een succesverhaal maken.” aldus Ikar

Taco Mundo opent franchisevestiging Alphen Aan Den Rijn