Nieuwe franchiseondernemer Taco Mundo Rotterdam Oost

Per 15 maart jongstleden heeft de Taco Mundo-winkel in Rotterdam Oost, een van de vijf vestigingen in de Rotterdamse regio, een nieuwe eigenaar: de heer Zaki Tahroucht.

Franchiseondernemer Zaki heeft een uitgebreid trackrecord in de horeca bij gerenommeerde internationale ketens. ”Ik wilde al heel lang een eigen bedrijf´ vertelt hij, “en toen ik vernam dat Taco Mundo Rotterdam Oost voor overname beschikbaar kwam, was ik als Taco-fan meteen verkocht!”

Franchiseformule

De van oorsprong Nederlandse franchiseformule Taco Mundo (Mexican Delivery) is met 32 winkels marktleider in de bezorging van Mexicaanse maaltijden en staat bekend om haar versbereide gerechten zoals Tacos, Burritos, Quesadillas en Enchiladas. De focus van de keten ligt op bezorging aan huis hetgeen met elektrische fietsen en brommers wordt gedaan. Meer dan een kwart van de verkochte maaltijden is vegetarisch. 

Zaki Tahroucht

Zaki heeft grote plannen: “Wij gaan allereerst de kwaliteit en snelheid in de bezorging nog verder optimaliseren,” licht hij toe, “en dat blijven we doen want ons motto is elke dag weer beter zijn dan de dag ervoor!” Op de vraag waar hij over 5 jaar staat antwoordt hij enthousiast: “Mijn ambitie is om dan meerdere Taco Mundo winkels te franchisen.”

Over Taco Mundo

Twintig jaar geleden verblijft Tom Filippini een lange tijd in verschillende landen in Zuid-Amerika. In Mexico wordt hij verliefd op de smaken en kleuren van het Mexicaanse eten. Waarom heeft hij dit heerlijke eten nog nergens in Nederland kunnen proeven? Terug in Nederland wil Tom daar verandering in brengen. Niet met een gewoon restaurant, maar zelfs met een Mexicaanse bezorgservice. De eerste en enige in Nederland! Zo kan iedereen hier in Nederland, in de aangename omgeving van zijn eigen huis, op ieder moment genieten van de lekkere, gevarieerde Mexicaanse keuken.