Taco Mundo breidt verder uit in het oosten van het land en bezorgt nu ook in Nijmegen!

Taco Mundo, de van oorsprong Nederlandse franchiseformule bestaat ruim 20 jaar en staat bekend om haar versbereide Mexicaanse gerechten zoals Tacos, Burritos, Quesadillas en Enchiladas, waarvan een kwart ook nog eens vegetarisch is. In samenwerking met topchef Don Gustavo ontwikkelt Taco Mundo het menu continu verder en neemt hierin de laatste culinaire trends uit Mexico mee. De Mexicaanse keuken is geliefd om de variatie en kleurrijkheid en dit laat Taco Mundo graag zien. Bij Taco Mundo kun je gezellig langskomen om jouw fiesta op te halen, maar de focus ligt op bezorging. Dus je kunt ook vanuit je luie stoel jouw fiesta bestellen.

taco mundo

(Ondernemer Max Lamers) Ongeveer drie maanden gelden begon Taco Mundo de verbouwing van het mooie pand aan de Augustijnenstraat 8 in Nijmegen. Het resultaat mag er wezen en de eigenaar, Max Lamers, is erg trots en vereerd zijn eigen Taco Mundo winkel te openen. De winkel is op 13 maart 2023 geopend met een kleinschalige fiesta voor vrienden, familie, buren en leveranciers. Op 14 maart was vervolgens de officiële opening voor de klanten. De winkel trekt veel bekijks en dat is begrijpelijk met de unieke uitstraling en de kleurrijkheid.

Met de opening van zijn eigen Taco Mundo wordt hiermee een lang gekoesterde wens vervuld. “Ik heb voor Taco Mundo gekozen omdat het een unieke en vernieuwende formule is”. Verder vertelt Max dat hij na het proeven van de heerlijke gerechten in onder meer bij Taco Mundo in Arnhem en Enschede overtuigd was dat dit de juiste keuze is. Na jarenlang als manager in een foodketen gewerkt te hebben, is Max gemotiveerd om zijn Taco Mundo avontuur te starten. “Ik kan niet wachten om iedereen te verwelkomen en heel Nijmegen te voorzien van de lekkerste Mexicaanse gerechten”. Max vult aan: “ik ben de eerste twee weken alleen voor afhalen open geweest en de vraag was enorm. Nu ben ik klaar om te bezorgen en we hebben al een aantal postcodes toegevoegd. Het is de bedoeling dat ik over twee tot drie weken in mijn volledige rayon bezorg”. Max vult aan: “Ik houd van goed en lekker eten en om gezelligheid te creëren voor mensen door middel van eten. Of het nou in de winkel is of thuis aan de eettafel of op de bank. Het liefst deel ik dit met heel Nijmegen en omstreken”.

Bekijk ook