Taco Mundo

  Wil jij ervaren wat echt succesvol ondernemen is in de horeca? Met Taco Mundo blink je uit door de eerste en enige landelijke bezorger te zijn van Mexicaanse gerechten en dat al meer dan 20 jaar lang. Start vandaag nog als ondernemer en bouw mee aan het succes!  

  Wat is de Taco Mundo franchise? 

  Taco Mundo is een van de grotere spelers in de food bezorgmarkt. Het menu bestaat uit traditionele Mexicaanse producten met een verrassende draai. Daarnaast bestaat het assortiment uit heerlijke, kleurrijke Mexicaanse gerechten. De ingrediënten die Taco Mundo gebruikt zijn vers en van goede kwaliteit, omdat ze alleen met de beste partners samenwerken.

  De missie van Taco Mundo is simpel: Iedereen in Nederland een lekker Mexicaans gevoel bezorgen. De frachiseformule groeit hard, en ze zijn hard op zoek naar ondernemers die klaar zijn om de mensen blij te maken met de lekkerste Mexicaanse gerechten. 

  Franchise kansen voor jou

  Met meer dan 20 jaar ervaring heeft Taco Mundo laten zien dat het een groot groeipotentieel heeft. De landelijke franchiseformule heeft 37 vestigingen verspreid door heel Nederland en blijft doorgroeien. Met de toenemende vraag naar maaltijdbezorging en gemakt speelt Taco Mundo perfect in op de laatste trends en ontwikkelingen binnen de foodmarkt. Daarnaast blijft de foodomzet stijgen volgens het FSIN en blijft bezorging daar met kop en schouders bovenuit te steken.   

  Waarom Franchisen bij Taco Mundo  

  ''Franchisen bij Taco Mundo is echt ondernemen''

  Als franchisenemer profiteer je van vele voordelen. Ten eerste maak je gebruikt van een breed en onderscheidend assortiment wat constant in ontwikkeling is. Ook krijg je actieve ondersteuning vanuit het hoofdkantoor zodat je meer tijd en energie in je winkel kan stoppen. Andere pluspunten zijn:  

  • Je gaat op zoek naar mogelijkheden in de markt, waarbij je een goed product levert, klantencontact onderhoudt en je team leidt.
  • Je hebt volledig de tijd om je te focussen op jouw eigen winkel, jouw medewerkers en jouw klanten. Wij van Taco Mundo zorgen voor de marketing, productontwikkeling en voor operationele coaching.

  De franchise kansen bij Taco Mundo

  Ondanks de grote aanwezigheid van Taco Mundo in Nederland zijn er nog uitstekende mogelijkheden in steden met omstreeks 75,000 inwoners. Bijvoorbeeld:

  • Deventer 
  • Alkmaar
  • Den Bosch
  • Hoofddorp

  En vele meer!

  5 redenen om je eigen Taco Mundo te starten:

  1. Taco Mundo is een bewezen en unieke formule
  2. De Mexicaanse keuken is hot
  3. Maaltijdbezorging is en blijft booming
  4. Onderscheidend assortiment
  5. Kwalitatief hoogwaardige gerechten

  Kerncijfers

  • Type samenwerking: Hard franchise
  • Aantal franchisevestigingen: 37
  • Totale investering: € 190.000 (inclusief eigen vermogen en entreegeld)
  • Benodigd eigen vermogen: 30.000
  • Franchise fee: 7% van de omzet (met ingroeiregeling)
  • Marketing fee: vast maandelijks bedrag
  • Jaaromzet: € 300.000 – 700.000
  • Benodigde oppervlakte: Tussen 80m2 en 120m2
  • Rayon: Vanaf 75.000 inwoners
  • Inkoop: Centrale inkoop via logistieke partner
  • Training: 6 weken

  Wil jij als franchisenemer gaan ondernemen en word je enthousiast van ons verhaal? Dan komen we graag met je in contact. Laat je gegevens achter! 

  De Taco Mundo franchiseformule

  Voor vers bereide Taco’s en Burrito’s snel aan huis bezorgd, moet je bij Taco Mundo zijn, dé bezorgformule van Mexicaans gerechten. Koken is uit, bezorgen is in; eten bestellen en laten bezorgen was nog nooit zo populair als nu. En met 37 vestigingen over het hele land weet iedereen de fresh made mex van Taco Mundo zo te vinden, ook online en mobiel.

  Met een uitgebreid assortiment van Taco’s, Burrito’s, Quesadilla’s, Enchilada’s en frisse salades is Taco Mundo een belangrijke speler in de food bezorgmarkt. Een gezond alternatief door het gebruik van verse en natuurlijke ingrediënten, dat is de gedachte achter Taco Mundo.

  Alle gerechten worden per order gemaakt door onze taqueros in de vestigingen en van daaruit bezorgd. Taco Mundo is steeds vernieuwend, een dynamische formule die altijd direct inspeelt op de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van food en foodbezorging.

  De geschiedenis van Taco Mundo

  Twintig jaar geleden verblijft Tom Filippini een lange tijd in verschillende landen in Zuid-Amerika. In Mexico wordt hij verliefd op de smaken en kleuren van het Mexicaanse eten. Waarom heeft hij dit heerlijke eten nog nergens in Nederland kunnen proeven? Terug in Nederland wil Tom daar verandering in brengen. Niet met een gewoon restaurant, maar zelfs met een Mexicaanse bezorgservice. De eerste en enige in Nederland! Zo kan iedereen hier in Nederland, in de aangename omgeving van zijn eigen huis, op ieder moment genieten van de lekkere, gevarieerde Mexicaanse keuken.

  In het jaar 2000 opent Tom de eerste Taco Mundo in Amsterdam Oud-West. Het blijkt dat Nederlanders de Taco’s en Burrito’s wel kunnen waarderen. De vraag bij deze eerste vestiging wordt zo groot dat er snel uitbreiding nodig is. Tom opent daarna nog vier vestigingen waar hij zelf hard in meewerkt. Als dan verdere uitbreiding volgt, gaat Taco Mundo over als Franchiseformule. Inmiddels zitten er verspreid over Nederland 37 vestigingen. 

  ‘Onze klanten zijn de reden dat we bestaan’

  Interview

  Op dit moment zijn er 37 vestigingen van Taco Mundo door het hele land, maar er zijn nog genoeg mogelijkheden om te...

  Taco Mundo en Lekkerland content over samenwerking 

  Interview

  Hoe een logistiek dienstverlener een Mexicaanse bezorgformule ontzorgt.

  Groeien door partnership

  Reportage

  Oprichter van Taco Mundo Tom Filippini en franchiseneemster Sanne van der Noord van de Groningse vestiging van de...

  Taco Mundo groeit gestaag door

  Interview

  Hij weet waar hij over praat wanneer hij franchisenemers bezoekt en van advies voorziet. Want Tom Filippini heeft...

  Taco Mundo start in franchise

  Algemeen

  Onder de naam Taco Mundo is eind 2000 een bezorgformule voor de Mexicaanse keuken gestart. Op dit moment heeft Taco...

  Nieuw te openen

  Geïnteresseerd in deze formule?
  Informatie aanvragen
  Ontvang direct vrijblijvend het informatiepakket in je email!
  Informatie aanvragen
  Ontvang direct vrijblijvend het informatiepakket in je email!
  Direct informatie aanvragen

  Kerncijfers

  Franchise sinds
  2006
  Aantal vestigingen
  37
  Waarvan franchise
  37
  Entreegeld
  €10.000
  Franchise fee
  7% van de omzet (met ingroeiregeling)
  Andere vergoedingen
  Vast maandelijks bedrag marketingfee
  Gemiddelde omzet

  € 300.000 – 700.000

  Totale investering
  €190.000
  Benodigd eigen vermogen
  €30.000