Taco Mundo winkel in Almere-Stad heropent op 20 september 2022 haar deuren

Taco Mundo, de van oorsprong Nederlandse franchiseformule bestaat ruim 20 jaar en staat bekend om haar versbereide Mexicaanse gerechten zoals taco’s, burrito’s, quesadilla’s en enchilada’s, waarvan een kwart ook nog vegetarisch is. De Mexicaanse lekkernijen kunnen worden afgehaald, maar de focus ligt op bezorging met elektrische fietsen en brommers.

De Taco Mundo winkel aan de Markerkant is afgelopen weken flink onder handen genomen voor de heropening onder de nieuwe gedreven eigenaar, franchiseondernemer Mayren Terborg.  

Hiermee opent Mayren zijn tweede Taco Mundo winkel. Vorige maand opende Mayren namelijk al zijn eerste Taco Mundo winkel in Almere-Buiten gevestigd op het Baltimoreplein. Mayren heeft bewezen erg ambitieus te zijn en heeft de kans om in korte tijd een tweede winkel te openen dan ook met beide handen aangepakt. Voor Mayren wordt hiermee een lang gekoesterde wens vervuld.

“Taco Mundo is een vernieuwende en innovatieve formule” vertelt Mayren. “Het was voor mij niet de vraag of ik graag een tweede winkel zou willen openen, maar wanneer” voegt Mayren eraan toe. Na jarenlang als manager in een foodketen gewerkt te hebben, is Mayren gemotiveerd om zijn Taco Mundo avontuur verder te ontplooien. “Ik kan niet wachten om iedereen te mogen verwelkomen en om heel Almere te voorzien van de lekkerste Mexicaanse gerechten”. Naast bezorgen kun je ook gezellig komen afhalen en meteen kennis maken met Mayren.

Mayren vult aan: “Ik houd van goed en lekker eten en om gezelligheid te creëren voor mensen door middel van eten. Of het nou in de winkel is of thuis aan de eettafel of op de bank. Het liefst deel ik dit met heel Almere en omstreken.”
 

Bekijk ook