Taco Mundo opent vestiging in Zwolle

Op 27 februari opende in Zwolle de nieuwste Taco Mundo vestiging haar deuren. De vestiging wordt gerund door twee jonge franchisenemers. Nils Wübbels en Saajan Khan komen zelf ook uit Zwolle. Ze kennen elkaar uit de horeca, waar ze collega’s waren.

“We wisten al snel dat we iets wilden in de horeca, omdat we daar allebei een achtergrond in hebben”, vertelt Saajan. “Mijn ouders hebben een restaurant in Zwolle.” “En ik ben kok geweest bij verschillende restaurants”, zegt Nils. “Omdat we startende ondernemers zijn, hebben we gekozen voor een franchiseformule. We vinden het prettig van Taco Mundo ondersteuning te krijgen bij de start van onze vestiging. Daarbij wordt de marketing ook centraal geregeld. Dat geeft ons de gelegenheid om ons volledig te richten op het optimaal runnen van onze vestigingen, het opbouwen van ons team en onze klantenkring. We kunnen ons focussen op onze corebusiness, namelijk het bereiden en bezorgen van verse Mexicaanse gerechten.”

“We hebben voor Taco Mundo gekozen, omdat er in Zwolle al ontzettend veel pizzeria’s en kebabzaken zijn, maar een echt goede Mexicaan die bezorgd is er nog niet. Kenmerkend voor Taco Mundo is dat ze hun gerechten hebben geperfectioneerd voor het bezorgen bij mensen thuis. Een lekkere, verse Taco maken is één, maar om hem net zo lekker bij mensen thuis te krijgen, is een vak apart. En daar heeft Taco Mundo zich in gespecialiseerd. Wij zijn echt enthousiast over de kwaliteit van de gerechten, het is superlekker en willen dit graag delen met alle Zwollenaren”, vult Saajan aan.

Brand

In aanloop naar de opening zijn Nils en Saajan wel de nodige obstakels tegengekomen. Door een brand in het naastgelegen pand liep de net verbouwde vestiging de nodige schade op.

“De brand was wel even een dingetje”, aldus Tom Filippini, oprichter van de franchiseformule. “Het is natuurlijk ontzettend sneu voor Nils en Saajan als je je investering en harde werken beschadigd ziet, buiten toedoen van jezelf. Gelukkig staan Nils en Saajan er als franchisenemer niet alleen voor. We hebben ze goed kunnen helpen de schade te herstellen.”

Bekijk ook