Taco Mundo opent op 21 januari 2022 haar deuren voor het publiek in Dordrecht

Taco Mundo, de van oorsprong Nederlandse franchiseformule bestaat inmiddels 21 jaar en staat bekend om haar versbereide Mexicaanse gerechten zoals Tacos, Burritos, Quesadillas en Enchiladas, waarvan een kwart vegetarisch is. De Mexicaanse lekkernijen kunnen worden afgehaald, maar de focus ligt op bezorging met elektrische fietsen en brommers.

De Taco Mundo winkel aan de Toulonselaan 12 is de afgelopen maanden flink gerenoveerd. Het pand heeft ruim 11 jaar leeg gestaan en voorheen heeft er een restaurant gezeten. Ondernemer Yasien Baradaran is dan ook ontzettend blij dat hij er weer nieuw leven in mag blazen en de buurt kan verfraaien met een mooi straatbeeld met zijn nieuwe Taco Mundo winkel.   

Voor Yasien wordt hiermee een lang gekoesterde wens vervuld. “Het is altijd al mijn droom geweest om een eigen Taco Mundo winkel te openen en deze droom gaat eindelijk verwezenlijkt worden” vertelt Yasien enthousiast, “Ik was al bekend met het Taco Mundo concept, omdat ik mijn broer de afgelopen jaren heb kunnen helpen in de Taco Mundo winkels in Spijkenisse en Zoetermeer. Ik wist al vrij snel dat ik zelf ook een Taco Mundo winkel wilde openen, maar wist nog niet zo goed waar. Toen ik in Dordrecht kwam, werd ik meteen verliefd op de stad en wist ik dat dit mijn bestemming was! Dordrecht heeft de voorzieningen van een grote stad met de gezelligheid van een dorp. Daarom kan ik niet wachten om iedereen te mogen verwelkomen en te laten genieten van de overheerlijke Mexicaanse keuken in Dordrecht”. Naast bezorgen kun je ook gezellig komen afhalen en meteen kennis maken met Yasien. 

Yasien vult aan: “Ik houd van goed en lekker eten en om gezelligheid te creëren voor mensen door middel van eten. Of het nou in de winkel is of thuis aan de eettafel of op de bank. Het liefst deel ik dit met heel Dordrecht en omstreken.”

Taco Mundo Dordrecht 
Toulonselaan 12 
3312ET Dordrecht  

7 dagen per week geopend van 16:00 tot 22:00.
 

taco mundo