Heropening Taco Mundo Amsterdam-Noord

De vestiging van Taco Mundo in Amsterdam Noord heeft een nieuwe franchiseondernemer, Michael Tekeste. Voor Tekeste is Taco Mundo bekend terrein, hij is namelijk al een aantal jaren succesvol franchiseondernemer van de winkel in Amsterdam Arena.

Franchisenemer aan het woord

“Ik kijk ernaar uit om mijn tweede Taco Mundo te gaan exploiteren” vertelt Tekeste enthousiast, “Met deze tweede winkel in Amsterdam kan ik mijn kennis en ervaring gebruiken om onze klanten in Noord met onze heerlijke Mexicaanse gerechten te voorzien van een Mexicaanse Fiesta! Dit stadsdeel is enorm in opkomst en door topkwaliteit en service te bezorgen willen wij natuurlijk meegroeien!” licht de bevlogen ondernemer toe.

Over Taco Mundo

Taco Mundo is de landelijke formule van Mexicaanse bezorgrestaurants en bestaat inmiddels 20 jaar. Met een uitgebreid assortiment van onder meer Tacos, Burritos, Quesadillas, Enchiladas en Nachos, is Taco Mundo met haar 32 vestigingen marktleider in het Mexicaanse segment van maaltijdbezorging. Vanwege de sterke vraag heeft de formule als doelstelling om het aantal vestigingen landelijk binnen 3 jaar te verdubbelen naar 60 winkels. Het werken met verse ingrediënten staat centraal bij de keten. Een derde van de omzet wordt gerealiseerd door vegetarische gerechten. Ook duurzaamheid staat hoog in het vaandel: verpakkingen zijn recyclebaar en de bezorging wordt uitgevoerd met elektrisch vervoer.