Spar opent de 150e SPAR express

Sinds de eerste opening van een SPAR express bij een tankstation van de EG Group eind 2017, heeft SPAR gemiddeld 2 vestigingen per week uitgerold. Ook de komende periode gaat SPAR verder met het openen van ca. 50 SPAR express winkels bij Texaco en Esso-tankstations langs snelwegen, provinciale wegen en in of bij steden en dorpen. 

Dit format van SPAR heeft een kleine winkeloppervlakte en richt zich op het gemak van direct gebruik en het dagelijkse boodschappen kunnen doen, altijd en overal. Vaak ook 24 uur per dag. 

SPAR express Eemakker, Eemnes biedt klanten een brede oplossing voor eten en drinken. Voor de ‘directe consumptie’  is er de vernieuwde Go Fresh bakery met een uitgebreide keuze uit o.a. vers belegde broodjes, verse smoothies en yoghurt, verse koeken en broodsnacks, bake-off broodjes en brood van de ambachtelijke bakker. Aan dit assortiment zijn onlangs ook de verse pizza’s, pancakes en “loaded” frites toegevoegd. Go Fresh bakery is een samenwerking tussen EG en SPAR, waarbij nog meer wordt ingespeeld op de veranderende behoefte van de consument. 

Bijzonder is dat de consument hier ook terecht kan voor de dagelijkse boodschappen voor de komende 8 á 10 uur en dat de ‘maaltijd voor vanavond’ onder handbereik is. 

Bekijk ook