Vind meer geschikte franchisenemers via Franchise+!

Bent u op zoek naar franchisenemers? En wilt u uw formule onder de aandacht brengen binnen de franchisewereld en dus bij enorm veel potentiële ondernemers? 

Vind meer geschikte franchisenemers via Franchise+!

Franchise+ heeft een enorm bereik binnen de franchisewereld en is dé plek voor potentiële ondernemers om zich te oriënteren en een formule te vinden die bij hem/haar past. 

Door het slim inzetten van de Franchise+ media komt uw bedrijf onder de aandacht bij potentiële kandidaat-ondernemers en zorgen we voor een effectieve campagne t.b.v. het genereren van geïnteresseerde kandidaten. U kunt gebruik maken van onze kosteloze formulepresentatie, maar met een uitgebreide formulepresentatie ontvang u gemiddeld 10 keer zoveel kandidaten doordat uw presentatie op slimme manieren bij voor u interessante aspirant-ondernemers onder de aandacht gebracht wordt! Op franchiseplus.nl kunt u dit doen door met een multi-mediale aanpak van een presentatie met tekst, foto’s en video, maar ook via PR en diepgaande artikelen.
 
Naast de gerichte online en offline campagnes krijgt u tevens toegang tot exclusieve kennis- en netwerkbijeenkomsten waar u op de hoogte blijft van nieuwe ontwikkelingen en best-practises en rechtstreeks in contact komt met andere franchisegevers en leveranciers.
 
Bekijk in de formulegids voorbeelden van andere formules die u voor gingen!

Zin in uw groeiambities te realiseren? 

Mail ons (info@franchiseplus.nl) of bel ons (035-588 20 53) en we gaan om de tafel om te bespreken hoe wij u hierbij kunnen ondersteunen.