Johnny's & O'Tacos

   

  Johnny’s & O’Tacos franchise Nederland zoekt nieuwe franchisenemers. Is een horecaonderneming starten iets voor jou? De combinatie van Johnny’s & O’Tacos biedt franchisenemers de kans om deel te nemen aan een uniek shop-in-shop model. Waarom Johnny’s & O’Tacos?

  Wat is Johnny's?

  Johnny’s Burger Company kwam in 2011 als Shop-In-Shop formule naar Nederland en is sinds 2014 volledig actief als franchiseformule. Inmiddels is Johnny’s Burger Company de snelst groeiende hamburger formule in Nederland met bijna 50 vestigingen. Een hamburger is pas een hamburger als hij de echte Amerikaanse smaak heeft. Daarom ontwikkelde Johnny een eigen, uniek recept van 100% op smaak gebracht rundvlees. Er zijn slechts natuurlijke kruiden toegevoegd die alleen Johnny kent en ook altijd Johnny’s Burger Company geheim zal blijven. Met onze hamburgers toveren we een glimlach op ieders gezicht. Het zijn niet alleen de grootste hamburgers die je kunt bestellen, ze zien er natuurlijk heerlijk uit en smaken fantastisch! Uiteraard zijn de porties Amerikaans, genereus en helemaal compleet. Wij hebben vele hamburger-liefhebbers hun eigen gevecht zien houden met de grootste Johnny’s hamburgers van 200 gram!

  Wat is O'Tacos?

  O’Tacos franchise biedt een breed scala aan producten om haar klanten gedurende de hele dag iets aan te bieden om van te smullen. Onbetwiste ster van het assortiment blijft de O’TACOS, verkrijgbaar in verschillende maten (van M tot GIGATACOS) Al het vlees is halal gecertificeerd en van de allerbeste kwaliteit. De klant wordt in vier stappen naar de uiteindelijke keuze geleid.  Belangrijkste doelgroep is de ‘Generatie Y (12-25 jaar oud), die naar muziek luistert, groepeert met vrienden en actief is op social media. Ze houden niet alleen van eten, maar ook van ervaringen. Deel uitmaken van de groeiende O’Tacos-community is net zo belangrijk online als offline voor generatie Y. De toewijding aan het merk is erg sterk, onze consumenten willen deel uitmaken van het avontuur en O’Tacos franchise spreekt hun taal. Dit is de sleutel tot onze communicatiestrategie. Innovatie zit ook in het DNA van het merk O’TACOS.

  Hoe helpen wij jou als horecaondernemer?

  Johnny’s & O’Tacos franchise groeit snel en er is een grote vraag naar nieuwe vestigingen in interessante levergebieden binnen Nederland. Om dit doel samen te bereiken, zijn we op zoek naar nieuwe franchisenemers. De merknaam en expertise van de franchise zijn zeer waardevol om ervoor te zorgen dat jij als ondernemer jouw vestiging niet alleen hoeft op te bouwen. Met nationale en lokale marketing vanuit het hoofdkantoor, wordt er strategisch meegewerkt aan het bereiken van de juiste doelgroep en het aangroeien van stabiele omzet.

  Welke ondersteuning kan je verwachten?

  Op het gebied van consultancy heeft Johnny’s & O’Tacos een operations manager die zich geheel focust op het ondersteunen en adviseren van ondernemers. Wij kijken naar de unieke benodigdheden per vestiging en waar verbeteringen mogelijk zijn om de ondernemer te helpen het ultieme resultaat te behalen.

  Wat zijn de voordelen van Johnny’s & O’Tacos franchise?

  • Je brengt zowel de American-Style hamburger van Johnny’s als de Franse tacos bij een nieuw doelgroep
  • Lagere opstart- en overheadkosten
  • Twee gevestigde franchiseconcepten in één pand
  • Twee aparte vermeldingen op de grootste bezorg platforms
  • Twee bestelplatform Johnnys.nl en otacos.co
  • Onderscheidende unieke formule met een bewezen succes concept
  • De voordelen van hard franchise maar toch ruimte voor eigen inbreng
  • Inkopen via onze eigen groothandel met inkoopvoordeel
  • Uitgebreide ondersteuning voor en na de opening
  • Effectieve marketing, focus op social media
  • Begeleiding in het zoeken en huren van een geschikte locatie
  • Turn-key oplevering van een nieuwe vestiging

  Durf jij de uitdaging aan en wil je onderdeel uitmaken van ons vernieuwde concept? Laat je vrijblijvend informeren tijdens een gesprek.

   

  Who is Johnny’s?

  Johnny’s Burger Company is opgericht in 2011 en is de snelst groeiende hamburger take away & delivery formule van Nederland. We zijn eerst gestart met een Shop-In-Shop formule, waarbij we onze hamburgers verkochten in restaurants die ook andere producten op de kaart hadden staan. Sinds begin 2015 is Johnny’s alleen nog maar actief als franchiseformule. Inmiddels hebben we 30 vestigingen in Nederland en 2 vestigingen in België en groeien we hard door! Het bedrijf hanteert het strikte franchise-model, met een shop-in-shop concept waarbij franchisenemers nauw verbonden zijn met het merk en operationele normen van het moederbedrijf.

  The ‘American’ Dream

  Het idee van Johnny’s Burger Company is ontstaan in Amerika. Tarek, was op zoek naar een mooi concept om in Nederland uit te rollen. Er konden al heel veel soorten eten thuisbezorgd worden, maar een goede hamburger was bijna nergens te verkrijgen. Na zijn vakantie in Amerika heeft hij er nog twee weken aan vast geplakt om stage te gaan lopen in een hamburgerrestaurant in Las Vegas.

  Meat is all you need!

  Een hamburger is pas een hamburger als het de échte Amerikaanse smaak heeft, dus ontwikkelden we onze eigen unieke recept. Met 99% rundvlees en 1% kruiden en zonder toegevoegde geur- kleur- en smaakstoffen. Zo werd Johnny’s Burger Company geboren als oer-Hollandse hamburger keten met authentiek Amerikaanse smaken.

  We make everybody happy with our burgers!

  Met onze kakelverse hamburgers toveren we een glimlach op ieders gezicht. Ze zien er niet alleen heerlijk uit, ze smaken ook fantastisch! Onze porties zijn - Amerikaans ;) – royaal. Na een menu van Johnny’s Burger heb je dan ook echt een voldaan gevoel.

  Say hi to our delivery guy!

  Alle burgers worden na iedere bestelling vers klaargemaakt op de grill. We geven het vlees dus heel even de tijd om perfect gaar te worden. We streven er wel altijd naar om jouw kakelverse burger binnen 40 minuten bij je thuis te bezorgen!

  Franchisenemersportret: Mohsen Algharib bij Johnny’s & O’Tacos

  Franchisenemersportret van Mohsen Algharib werkzaam bij Johnny’s & O’Tacos in Den Haag.

  Franchisenemersportret: Quinten Vermeulen bij Johnny’s & O’Tacos

  Lees hier het verhaal van Quinten Vermeulen, die franchisenemer is bij Johnny’s & O’Tacos

   

  Johnny's & O'Tacos zet Zwolle op de kaart met de 52ste vestiging

  Zwolle staat op het punt om te schitteren met de komst van de 52ste vestiging van de geliefde fastfoodketen Johnny...

  Dalyan opende in korte tijd vijf winkels: “Je moet in jezelf geloven”

  Franchisenemersportret

  In anderhalf jaar tijd opende Dalyan Güner maar liefst vijf vestigingen van Johnny’s Burger Company.

  Piepjonge hamburgerformule verovert Nederland

  Uitgelicht

  Wie ze nog niet gezien heeft, gaat binnenkort ongetwijfeld kennis met ze maken. Johnny’s Burger Co. is namelijk...

  Geïnteresseerd in deze formule?
  Informatie aanvragen
  Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
  Informatie aanvragen
  Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
  Direct informatie aanvragen

  Kerncijfers

  Franchise sinds
  2011
  Aantal vestigingen
  54
  Waarvan franchise
  53
  Entreegeld
  €10.000
  Franchise fee
  8% v.d. omzet
  Andere vergoedingen
  2% marketingfee
  Gemiddelde omzet

  €450.000

  Totale investering
  €150.000
  Benodigd eigen vermogen
  €40.000