Boon Food Group

  Ben jij op zoek naar de kans om jouw ondernemerschap tot bloei te brengen? Doe dit dan op z'n best: binnen een gevestigd familiebedrijf met diepgewortelde waarden en een sterke lokale aanwezigheid. Boon Food Group biedt deze unieke kans. Laat ons je meenemen op een reis door wat Boon te bieden heeft.

  Een erfenis van 5 generaties

  Bij Boon Food Group draait alles om traditie. De geschiedenis van het bedrijf gaat terug tot 1888, toen het allemaal begon met een bescheiden winkeltje in Kinderdijk. Sindsdien is Boon Food Group gegroeid en gedijt het als een bloeiend familiebedrijf. Vandaag de dag wordt het beheerd door de 5e generatie, wat getuigt van de diepgewortelde traditie en toewijding aan onze erfenis.

  Een duidelijke missie: Voorzien in de behoefte aan levensmiddelen

  Boon's missie is eenvoudig maar krachtig: voorzien in de behoefte aan levensmiddelen, in elke vorm. Ze zijn vastbesloten om de meest relevante levensmiddelenorganisatie van Nederland te zijn. De focus ligt op klantgedreven ondernemerschap, met oog voor toekomstige generaties. Dit is wat franchisenemers elke dag drijft en inspireert om te blijven groeien en evolueren.

  Boon's markt

  Het succes van Boon Food Group: De fundamenten

  De kernwaarden zijn de fundamenten van het bedrijf. Ze definiëren waar Boon voor staat en wat ze nastreven:

  • Integriteit: Je handelt eerlijk en ethisch in alles wat je doet.
  • Respect: Je respecteert de klanten, medewerkers en gemeenschappen waarin Boon actief is.
  • Samenwerking: Samen bereik je meer. Je gelooft in samenwerking en partnerschap.
  • Proactief: Je bent vooruitstrevend en anticipeert op veranderingen in de markt.
  • Familiewaarden: Als een familiebedrijf hecht Boon veel waarde aan traditie en betrokkenheid bij elkaar en bij de klanten.

  Lokale betrokkenheid: Boon's ongeëvenaarde kenmerk

  Wat Boon echt onderscheidt, is hun lokale aanwezigheid en betrokkenheid. Terwijl grote ketens groter worden en afstand creëren tot de consument, blijft Boon verankerd in de gemeenschappen waarin ze opereren. Met Boon ben je niet zomaar een supermarkt; je wordt een integraal onderdeel van de lokale gemeenschap.

  Waarom Boon Food Group: Jouw kans op succes

  Waarom zou jij je aansluiten bij Boon Food Group? Het onderscheidend vermogen van Boon's Markt ligt in het feit dat ze een familiebedrijf zijn met een sterke persoonlijke betrokkenheid bij hun franchisenemers.

  Wat bieden ze franchisenemers:

  • Ondersteuning bij financiering
  • Stages bij andere ondernemers
  • Buddy's bij openingen
  • Voortdurende begeleiding.
  • Exclusiviteit binnen jouw werkgebied.

  Wat vraagt Boon Food Group van potentiële franchisenemers

  Wij vragen van potentiële franchisenemers een serieuze investering en relevante ervaring. Voor Dagmarkt vereist dit een totale investering van €350.000, waarvan een eigen inbreng van €50.000. Daarnaast vragen wij minimaal 1,5 jaar ervaring in de supermarktbranche. Voor Boon's Markt is de totale investering €1.000.000, met een eigen inbreng van €150.000. Hier vragen wij minimaal 3 jaar ervaring als afdelingsmanager, assistent-bedrijfsleider, of bedrijfsleider. Deze voorwaarden helpen ons om succesvolle en goed gekwalificeerde franchisenemers aan te trekken die klaar zijn om een winstgevende en goed geleide winkel te runnen.

  Jouw franchiseavontuur begint hier

  Heb jij altijd al gedroomd van jouw eigen supermarkt, maar wil jij ook deel uitmaken van een hechte familie? Boon Food Group biedt jou die kans.

  Neem contact op via de knop en ontdek de mogelijkheden voor jouw ondernemersavontuur.

   
   
  Boon supermarkt

  In 1888 begon Elisabeth Boon haar reis vanuit Kinderdijk naar Rotterdam, waar ze verschillende soorten snoep kocht om een snoepwinkeltje te starten. Dit kleine initiatief groeide gestaag en werd een succesvolle onderneming die van generatie op generatie werd doorgegeven.

  Klantgerichtheid: Een tijdloos principe

  Vanaf de oprichting heeft Boon's Markt als kernprincipe gehad om goed te luisteren naar de wensen van klanten. Dit principe is tot op de dag van vandaag onveranderd gebleven. Boon's Markt staat bekend om haar ruime assortiment aan verse producten en dagelijkse boodschappen tegen scherpe prijzen.

  Boon Food Group: Een eeuwenoud familiebedrijf

  Boon Food Group is een familiebedrijf met een geschiedenis van meer dan 130 jaar, gevestigd in Dordrecht. Ze leveren dagelijks levensmiddelen en verse producten aan supermarkten vanuit hun hoofdkantoor en distributiecentrum in Dordrecht. Boon Food Group streeft ernaar om hun klanten optimaal te ondersteunen in hun streven naar klanttevredenheid.

  Twee onderscheidende supermarktketens

  Boon Food Group beheert twee supermarktketens: MCD Supermarkt en Boon's Markt. Beide ketens staan bekend om hun focus op versheid en service. Boon Food Group heeft plannen om alle MCD-supermarkten in de toekomst om te vormen tot Boon's Markten, die zich richten op lokale betrokkenheid door lokale producten in het assortiment op te nemen en buurtinitiatieven te ondersteunen.

  Superunie: Samen sterk in inkoop

  Superunie is de overkoepelende inkooporganisatie die Boon Food Group vertegenwoordigt en namens hen onderhandelt met leveranciers. Hierdoor kunnen klanten kwaliteitsproducten tegen concurrerende prijzen vinden in de winkels van Boon's Markt. Superunie is ook de leverancier van het huismerk van Boon Food Group, g'woon, dat een breed scala aan dagelijkse producten biedt.

  Geïnteresseerd in deze formule?
  Informatie aanvragen
  Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
  Informatie aanvragen
  Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
  Direct informatie aanvragen

  Kerncijfers

  Aantal vestigingen
  30
  Waarvan franchise
  17
  Franchise fee
  1.5%
  Gemiddelde omzet

  €50.000 - €350.000 per week

  Gemiddelde aantal FTE

  8 - 80

  Totale investering
  €350.000
  Benodigd eigen vermogen
  €50.000