Pincho Nation Franchise

  Sluit je aan bij Pincho Nation: word nu Master franchisepartner of Area Developer in Nederland!

  Wil jij je aansluiten bij een internationale succesformule? Pincho Nation, het succesvolle en innovatieve restaurantconcept uit Zweden, is op zoek naar een ambitieuze Master franchisepartner of Area Developer voor de Nederlandse markt.

  Ben jij klaar om deel uit te maken van deze geweldige franchisekans en samen te groeien? Lees dan verder en ontdek waarom Pincho Nation de perfecte franchise voor jou is.

  Wat maakt Pincho Nation uniek?

  Bij Pincho Nation ben je welkom in een van de meest winstgevende franchises van Zweden! De snelle groei en lage franchisekosten maken Pincho Nation een aantrekkelijke keuze voor ondernemers. Maar het is veel meer dan alleen een restaurant; het is een betoverende bestemming waar gasten graag naartoe komen. Met meer dan 4 miljoen bezoekers per jaar en een steeds groeiend bezoekersbestand is het succesvolle concept overtuigend bewezen. Sluit je aan en deel in het succesverhaal van Pincho Nation.

  De voordelen van franchiser worden bij Pincho Nation:

  • Er is veel waardering voor franchisepartners én de klanten
  • De organisatie is flexibel en speelt snel in op nieuwe situaties
  • Het moderne restaurant spreekt een jonge doelgroep aan
  • Je profiteert van bestaande contracten met leveranciers
  • Iedere franchisepartner krijgt centrale ondersteuning
  • Je sluit je aan bij een bestaand en bewezen business concept
  • Je krijgt begeleiding bij het zoeken van een pand en de verbouwing
  • Je geniet mee van de open en inclusieve Pincho Nation cultuur
  Pincho Nation franchise

  Wat ga je doen als de Pincho Nation Nederlandse masterfranchisepartner?

  Om het franchiseconcept te verfijnen, moet de masterfranchisepartner (of area developer/direct developer) eerst 1 of 2 vestigingen introduceren om binnen een bepaalde termijn het franchiseconcept aan te passen en te verfijnen voor de Nederlandse markt. Deze eerste locatie zal dienen als een proeftuin voor het bedrijfsmodel in de nieuwe markt en om het concept te bewijzen. Daarna kan de masterfranchisepartner beginnen met het werven van sub-franchisenemers om het bedrijf verder te laten groeien.

  Het uiteindelijke doel is om via de masterfranchisepartner (of area developer/direct developer) aanpak een succesvolle en duurzame aanwezigheid op de Nederlandse markt te vestigen, of dat nu inhoudt dat het concept wordt verfijnd, of dat er wordt uitgebreid naar meerdere locaties.

  Hoe word je Masterfranchisepartner bij Pincho Nation?

  Franchiser worden is een grote beslissing die veel impact heeft op je leven. Pincho Nation biedt alle franchisepartners een duidelijk stappenplan, waardoor je een idee krijgt van wat je te wachten staat.

  1. Je maakt kennis met Pincho Nation en het concept. 
  2. Je krijgt alle informatie die je nodig hebt om de Nederlandse masterfranchisepartner (of area developer/direct developer) te worden. Tegelijkertijd geef jij Pincho Nation alle benodigde informatie.
  3. Jullie gaan samen op zoek naar de beste locaties en terreinen voor de eerste Pincho Nation vestiging.
  4. Samen kijken we naar je budget en financieringsplan.
  5. Ben je enthousiast? Dan teken je het franchisecontract.
  6. Je tekent het huurcontract voor het pand. Pincho Nation helpt je bij de onderhandelingen over de huurprijs.
  7. Overleg over de verbouwing en inrichting.
  8. Start-up overleg en afspraken met leveranciers.
  9. De verbouwing en inrichting van je franchise.
  10. Trainingsprogramma en handleiding over het worden van een franchisegever en het openen van een eigen restaurant.
  11. De grote opening van je nieuwe restaurant.
  12. Gezamenlijk bekijken we welke aanpassingen benodigd zijn op basis van feedback vanuit de markt en verfijnen we het concept.
  13. Zodra het concept zich bewezen heeft kan je sub-franchisenemers aan gaan sluiten en Pincho Nation verder uitrollen over Nederland.

  Ga je de uitdaging aan? Pincho Nation begeleidt je gedurende het hele stappenplan, zodat je droom werkelijkheid wordt.

  Pincho Nation

  Welke ondersteuning biedt Pincho Nation aan zijn franchisepartners?

  Pincho Nation biedt uitgebreide ondersteuning aan haar Masterfranchisepartners om ervoor te zorgen dat ze succesvol zijn in hun ondernemerschap. Zo ontvang je training en begeleiding in marketing, financiën, operationeel management, personeelszaken, management en het opzetten van je restaurants. Daarnaast krijg je toegang tot het uitgebreide netwerk van leveranciers en profiteer je van schaalvoordelen op het gebied van inkoop.

  Je krijgt ondersteuning bij de implementatie van het bestel- en betaalsysteem, maar ook bij andere IT- en backoffice systemen. Dit zorgt voor een soepele en efficiënte bedrijfsvoering, waardoor jij je kunt focussen op het bieden van een geweldige ervaring voor je gasten.

  Wat zijn de kosten en voorwaarden voor het worden van een Masterfranchisepartner bij Pincho Nation?

  Er is geen perfecte franchisepartner. Iedere ondernemer is uniek en heeft andere kwaliteiten. Ben je enthousiast en bereid om veel tijd in je onderneming te stoppen? Dan pas je bij Pincho Nation. Samen hard werken aan een succesvol merk.

  Ervaring met het runnen van een bedrijf met een aantal vestigingen, of een bedrijf dat actief is op grote schaal, is een pré als je masterfranchisepartner wordt. Ervaring met franchising is daarbij ook een voordeel en zeer gewenst. Daarnaast moet je dienstgericht zijn en bedreven zijn in projectmanagement.

  Daarnaast verwacht Pincho Nation van Masterfranchisepartners dat ze ondernemend, ambitieus en gedreven zijn. Je hebt ervaring in de horeca en bent in staat om een team te motiveren en aan te sturen. Ook ben je bereid om je te committeren aan de kernwaarden en richtlijnen. Met onze ondersteuning kan je dan gaan zorgen voor een succesvolle uitbreiding van Pincho Nation in Nederland.

  De investering van een Masterfranchisepartner

  Om Masterfranchisepartner te worden bij Pincho Nation Nederland, moet je beschikken over voldoende financiële middelen om de investering in het opzetten van je eigen vestiging te kunnen dragen. De exacte kosten zijn afhankelijk van diverse factoren, zoals de locatie en de grootte van het restaurant. Tijdens het kennismakingsgesprek hoor je hier meer informatie over.

  Pincho franchise

  Interesse?

  Ben je op zoek naar een modern franchiseprogramma waarmee je de toekomst van de horeca gaat veranderen? Wil je ondernemen in een internationale organisatie? Dan pas je goed bij Pincho Nation Nederland. Vraag direct en vrijblijvend informatie aan via de button.

  Welkom bij Pincho Nation

  Pincho Nation onderscheidt zich van andere restaurantfranchises door haar unieke concept, dat draait om de beleving van de gast. Het restaurant biedt een breed scala aan smakelijke pinchos (kleine hapjes), gecombineerd met een informele sfeer en een sterke focus op technologie. Zo kunnen gasten via een app hun bestellingen plaatsen en betalen, wat zorgt voor een snelle en efficiënte service.

  Bij Pincho Nation is de keuze grenzeloos en het menu divers. Door het ruime assortiment aan kleine gerechten, is het de ideale bestemming is voor mensen met allerlei voorkeuren, dieetwensen en allergieën. De veelzijdigheid van de kleine porties maakt het mogelijk om te genieten ongeacht het budget of het tijdstip van de dag.

  Maar wat Pincho Nation echt uniek maakt, is de focus op verassing en ontdekking. Zowel in de beleving van het restaurant als op culinair vlak. De tapas gerechten moedigen gasten aan om te mixen en matchen, waardoor ze altijd iets nieuws kunnen ontdekken en verschillende smaken kunnen ervaren. Pincho Nation is een culinaire speeltuin waar nieuwsgierigheid wordt beloond.

  Bovendien weerspiegelt het menu van Pincho Nation een rijke verscheidenheid aan culturen, tradities en keukens. Het is meer dan zomaar een restaurant; het is een samenkomst van verschillende invloeden op één bord. Dus als men op zoek is naar flexibiliteit, ontdekking en diversiteit in de culinaire wereld, dan is Pincho Nation dé plek om te zijn.

  Het concept is gebaseerd op drie pijlers:

  • Kwaliteit: Pincho Nation werkt met verse ingrediënten en hecht veel waarde aan de presentatie van de smaakvolle gerechten.
  • Creativiteit: Zowel de menukaart als de inrichting van het restaurants is gevarieerd en vernieuwend, met een ruime keuze aan smakelijke pinchos.
  • Gastvrijheid: Het personeel is vriendelijk en professioneel, en zorgt ervoor dat de gasten zich altijd welkom voelen.

  Een klein begin met grote uitkomst

  In 2012 opende Pincho Nation als eerste restaurant in de wereld met een app, waar vooral tapas op het menu stonden. Er was weinig budget, maar dat maakte niet uit. De eigenaren legden kleden op de vloer en gebruikten oud speelgoed als decoratie. Het restaurant werd een succes, waarna ze een tweede vestiging openden. Kort daarna werd Pincho Nation een franchise en veroverde in korte tijd heel Zweden.

  Als pioniers hadden de oprichters Pincho Nation aanvankelijk te maken met wat hobbels op de weg, maar het resultaat mag er zijn. Gasten zijn dol op de snelle en eenvoudige service, en de controle die ze hebben over hun eigen rekeningen. Het concept sloeg snel aan en er ontstond een wachtrij van franchisenemers die hun eigen Pincho Nation-vestiging wilden openen. Het concept is niet alleen winstgevend, maar ook geliefd bij de gasten.

  Dezelfde hype wordt nu herhaald in Noorwegen en Denemarken. In deze landen is Pincho Nation in korte tijd uitgegroeid van een onbekend merk tot een gevestigde naam waar actief naar wordt gevraagd, zelfs in steden waar het restaurant nog niet gevestigd is. Het merk heeft zich snel en effectief in de markt weten te zetten, waardoor het nu een bekend en geliefd fenomeen is.

  De keuken van de wereld

  Maar Pincho Nation werd nieuwsgierig en wilde andere keukens ontdekken. Laat je inspireren door het menu met gerechten vanuit alle uithoeken van de wereld. Alle gasten vinden een favoriet gerecht op de kaart. Het menu bestaat uit minstens dertig kleine tapas, die regelmatig wisselen. Gasten proeven de hele avond lekkere hapjes, die het personeel serveert op een prachtige plank. Natuurlijk hoort daar ook een lekker drankje bij! De cocktails zijn verrassend, kleurrijk en fruitig. 

  Modern bestellen met de app

  De gasten reserveren een tafel, bestellen en betalen in de app. Deze is makkelijk te gebruiken en zorgt ervoor dat gasten snel geholpen worden. Modern, snel en innovatief. Bovendien zien de menu’s er prachtig uit en worden nieuwe items of aanbiedingen uitgelicht. De app werpt zijn vruchten af, want er zijn al 4,4 miljoen downloads. Download de app en neem zelf een kijkje!

  Pincho Nation is niet zomaar een restaurantketen; het is net zo goed een technologiebedrijf. Dankzij een solide infrastructuur die volledig is aangepast aan de unieke werkwijze, wordt het beheren van een Pincho Nation-restaurant een leuk en eenvoudig proces. De app en het restaurantsysteem vormen een compleet eigen universum, waardoor alles naadloos op elkaar is afgestemd.

  Wat dit in de praktijk betekent? Restaurantmanagers ontvangen bijvoorbeeld dagelijkse rapporten over de tevredenheid van gasten. Hierdoor weten ze precies wat er verbeterd moet worden om de ultieme eetervaring te kunnen bieden.

  Maar er is meer. Pincho Nation heeft ook een loyaliteitsprogramma dat verder gaat dan alleen het sparen van punten. Dit programma biedt gepersonaliseerde marketingkansen, zoals VIP-evenementen en exclusieve aanbiedingen. Dankzij een bonussysteem hebben gasten altijd een reden om terug te komen. Het is dus niet alleen een feest voor de smaakpapillen, maar ook voor de portemonnee.

  Kortom, Pincho Nation combineert het beste van twee werelden: voortreffelijke gastronomie en state-of-the-art technologie. Het resultaat is een soepele, plezierige ervaring voor zowel gasten als managers. Neem alvast zelf een kijkje en download de app via de knop.

   

  Delen, binnen en buiten Pincho Nation

  Het concept van Pincho Nation is ontworpen met delen in gedachten, en dat gaat verder dan alleen het eten. Het extravagante interieur is gericht op een nieuw soort markt, waarbij de informele en vriendelijke sfeer het delen op social media bevordert. Het is een plaats waar foto's net zo deelbaar zijn als de kleine gerechten.

  Als masterfranchisenemer krijgt men toegang tot een volledige bibliotheek van middelen en campagnesjablonen voor marketingdoeleinden. Het marketingteam in Zweden staat bekend om zijn ondersteunende houding en hoge competentieniveau op het gebied van digitale reclame en het zorgen voor reuring.

  Pincho Nation is een zeer visueel concept dat veel aandacht besteedt aan het creëren van zowel videocontent als foto's. De visuele aantrekkingskracht is net zo belangrijk als het eten en de sfeer, waardoor het een allround ervaring is die gedeeld móet worden. Daarom is Pincho Nation niet alleen een restaurantketen, maar ook een belevenis die mensen willen delen.

  Geïnteresseerd in deze formule?
  Informatie aanvragen
  Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
  Informatie aanvragen
  Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
  Direct informatie aanvragen

  Kerncijfers

  Entreegeld
  €100.000
  Franchise fee
  5%
  Andere vergoedingen
  Marketing fee 0,5% van omzet
  Totale investering
  €2.500.000
  Benodigd eigen vermogen
  €500.000