Kaatje Jans

  Open jouw Kaatje Jans delicatessenwinkel!

  Ben jij een echte ondernemer met een passie voor lekker eten en heerlijke wijnen? Ga er dan voor, en open je eigen Kaatje Jans winkel. Deze soft-franchiseformule biedt inspiratie, motivatie en begeleiding aan ondernemers die hun eigen ambachtelijke winkel willen openen met een uniek assortiment aan kwaliteitsproducten. Bied jouw klanten een verscheidenheid aan smaakvolle producten aan. Door samenwerking en de succesformule van Kaatje Jans slaag je zeker!

  Start jij binnenkort jouw eigen Kaatje Jans winkel met de heerlijkste dagelijkse delicatessen aan binnen- en buitenlandse kazen, ambachtelijke salades, vleeswaren, chocolade, noten en wijn? Kies dan voor ons totaalconcept.

  Kaatje Jans franchise

  Kaatje Jans: meer dan kaas

  De formule is ontwikkeld in de jaren '90 en begon als groothandel in kaas. Momenteel zijn er zo'n 20 Kaatje Jans franchisewinkels, veelal gevestigd in het zuiden van Nederland die deel uitmaken van deze bewezen succesformule.

  Er is veel vertrouwen in de toekomst van Kaatje Jans franchisewinkels. Ze bieden consumenten puur culinair plezier en een ware beleving in de gastvrije winkels. Je voelt je meteen welkom zodra je een Kaatje Jans binnenkomt. Het zijn prachtige, stijlvolle speciaalzaken met ieder een authentiek assortiment. Dit assortiment wordt regelmatig vernieuwd met producten uit eigen keuken, zodat de winkel zijn aantrekkingskracht ten alle tijden zal blijven behouden. Deze producten hebben de doorvertelfactor. Hiermee maak je het verschil en creëer je ambassadeurs voor je eigen winkel. Deze unieke onderscheidende specialiteiten uit eigen keuken blinken uit onder de naam: Puur Kaatje.

  De winkelformule straalt vernieuwing, ambachtelijkheid en dynamiek uit. De kenmerken van het assortiment zijn versheid, kwaliteit, puurheid en diversiteit. Voeg daar sfeer, gastvrijheid en vakmanschap aan toe en laat het samensmelten onder één dak. Kortom, puur genieten in een gastvrije wereld vol verleidingen, dat is de toegevoegde waarde van Kaatje Jans, en daar kan jij deel van uitmaken.

  Waarom ondernemen met Kaatje Jans?

  Met een beproefde aanpak stelt Kaatje Jans je in staat je eigen bedrijf te beginnen middels een soft-franchiseformule. Hierin zijn ze uniek in hun soort. Gewenst is een eigen inbreng van tussen de 20% en 30% van de aanvangsinvestering. Er is geen franchise- of entreegeld.

  De winkelformule wordt professioneel ondersteund en begeleid door hofleverancier VBVers. Met hun jarenlange ervaring in het vak kunnen ze ondernemers goed en professioneel ondersteunen op alle mogelijke gebieden. Dit omvat het zoeken van een geschikte locatie, winkelinrichting, bedrijfsvoering, trainingen en meer.

  Zodra je je winkel start, ben jij dé professionele kaas-, vleeswaren-, delicatessen- en wijnkenner van jouw regio! Je krijgt namelijk ook rayonbescherming, zodat je alle ruimte krijgt om je omzet te optimaliseren.

  Kaatje Jans winkel

  Aansluiten bij deze succesformule?

  Jij gaat het verschil maken en daarom zoekt Kaatje Jans franchisenemers met creatieve flair, passie, en klantgerichte talenten om zich bij onze franchiseformule aan te sluiten. Als je minstens 21 jaar bent, (bij voorkeur) een paar jaar winkelervaring hebt en een MBO werk- en denkniveau, dan horen we graag van je.

  Als je een commercieel oog hebt, optimistisch bent en bereid bent hard te werken voor jouw eigen succesvolle zaak, kom dan in contact via onderstaande knop en begin je eigen delicatessenwinkel Kaatje Jans! Voel je meer dan welkom bij de familie Kaatje Jans.

  De voordelen van franchisen bij Kaatje Jans op een rij:

  • Kaatje Jans biedt een bewezen en succesvolle methode om je eigen bedrijf te starten
  • Geen franchise- of entreegeld
  • Professionele ondersteuning
  • Rayonbescherming
  • Specialistische kennis
  • Uitbreidingsmogelijkheden met lunchroom concept 'Sjans' van Kaatje Jans
  Geïnteresseerd in deze formule?
  Informatie aanvragen
  Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
  Informatie aanvragen
  Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
  Direct informatie aanvragen

  Kerncijfers

  Aantal vestigingen
  23
  Waarvan franchise
  21
  Entreegeld
  €0
  Totale investering
  €100.000
  Benodigd eigen vermogen
  €20.000