Chocolaterie Albèrt

  Franchisenemer worden

  Chocolaterie Albèrt zoekt ondernemende mensen die passie hebben voor chocolade. Wij hanteren een succesformule die zich in Nederland bewezen heeft. Wilt u graag een eigen winkel beginnen? Met onze expertise, know-how en kennis van financieringsmogelijkheden helpen wij u graag om uw onderneming op te zetten.

  Wat is franchise?

  Franchising is een manier van zelfstandig ondernemerschap waarbij u als franchisenemer een leuke en succesvolle chocoladewinkel kunt runnen. Anno 2017 is chocolade nog altijd een best selling item.

  De voordelen van onze succesvolle franchiseformule

  • U stapt in een bewezen franchiseconcept. Wij hebben al het voorwerk al voor u gedaan.
  • Bij franchise krijgt u ondersteuning bij uw marketingactiviteiten. Er is geen betere ondersteuning van reclame dan mond-tot-mond-reclame. Omdat onze chocola zo lekker is vertellen veel mensen dat door aan hun vrienden, familie en bekenden.
  • De franchisegever geeft gerichte ondersteuning in het kader van de franchiseformule. Wij helpen u op weg en wij helpen u bij het optimaliseren van uw omzet.
  • Wij verzamelen feedback, bijvoorbeeld t.a.v. winkelinrichting. van al onze franchisenemers. Met die informatie kunt u vervolgens uw voordeel doen.
  • Chocolaterie Albèrt biedt u bijzonder mooie kansen.

  Waarom franchisen?

  Startende ondernemers die op franchisebasis beginnen, hebben betere kansen om winstgevend te zijn dan ondernemers die geheel zelfstandig beginnen. Dit blijkt uit de cijfers van de Kamer van Koophandel.

   

   

  Geïnteresseerd in deze formule?
  Informatie aanvragen
  Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
  Informatie aanvragen
  Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
  Direct informatie aanvragen

  Kerncijfers

  Aantal vestigingen
  5
  Waarvan franchise
  4
  Totale investering
  €50.000
  Benodigd eigen vermogen
  €25.000