Foodmaster

  Foodmaster is hét voorbeeld van een oer-Hollandse cafetaria in een modern jasje. Nergens anders ter wereld vind je een plek waar de frituur zo centraal staat en waar je kunt genieten van heerlijke frites en typisch Nederlandse snacks zoals kroketten en frikandellen. Het is snel, gemakkelijk en tegenwoordig bezorgt Foodmaster het zelfs thuis.

  Als kandidaat-franchisenemer is het belangrijk om te weten waarom je voor dit bedrijf moet kiezen. Foodmaster biedt je een unieke kans om te ondernemen binnen een succesvolle en groeiende formule. FHC Formulebeheer, het bedrijf achter Foodmaster, heeft jarenlange ervaring in de branche en staat voor kwaliteit en ondersteuning.

  De Foodmaster franchise in een notendop

  Waar staat de franchise voor? De cafetaria koning omschrijft zichzelf graag als lekker, gemakkelijk en snel.

  Lekker eten van hoge kwaliteit: Smaak staat voorop. We werken uitsluitend met A-merken en combineren dit met verse producten van topkwaliteit. De verrassende smaakcombinaties maken het verschil en zorgen voor een unieke beleving bij de klant.

  Gemakkelijk voor de klant: Gemak is een belangrijk aspect in de cafetariabranche. We bieden naast afhalen ook steeds vaker de optie tot bezorgen. Ons bezorgplatform is helemaal up-to-date en zo ingericht dat jij er het maximale uithaalt.

  Snelle bereiding, kort wachten: Snelheid is essentieel voor een cafetaria. Daarom werken we met een smal en diep assortiment. Alle producten zijn gemakkelijk en snel te bereiden, zodat de klant nooit lang hoeft te wachten.

  Ondernemen bij Foodmaster

  Als franchisenemer bij profiteer je van de kracht van een sterk merk en een bewezen formule. Je krijgt uitgebreide ondersteuning op het gebied van marketing, inkoop, administratie en nog veel meer. Zo kun jij je volledig focussen op het runnen van jouw eigen cafetaria.

  Bovendien maak je deel uit van een groeiend netwerk van enthousiaste ondernemers die elkaar helpen en ondersteunen. Samen staan we sterk en zorgen we ervoor dat Foodmaster dé cafetaria franchise van Nederland blijft.

  Wat biedt Foodmaster Cafetaria Franchise jou?

  Foodmaster is een succesvolle formule van FHC Formulebeheer, die jou als zelfstandig ondernemer de kans biedt om te profiteren van de voordelen van een bewezen formule. Bij ons staat persoonlijk contact en samenwerking centraal, wat binnen de formules van FHC Formulebeheer tot succes heeft geleid. Maar wat betekent het concreet om bij ons te ondernemen? Laten we dat eens onder de loep nemen.

  Operationele ondersteuning: Een van de belangrijkste taken van een franchiseorganisatie is het ondernemen makkelijker maken. FHC Formulebeheer doet dit door jou te voorzien van een persoonlijke bedrijfscoach die advies op maat geeft. Daarnaast worden er workshops georganiseerd waarin belangrijke thema's worden besproken. Zo krijg je alle handvatten die je nodig hebt om succesvol te zijn als franchisenemer van Foodmaster. Daarnaast maak je gebruik van ons handige webportal. Zo ben je altijd op de hoogte van alle ins en outs.

  Marketing: We zorgen ervoor dat er voor alle kwartalen marketingcampagnes worden uitgerold die meer traffic naar jouw vestiging genereren. Deze campagnes bestaan uit een mix van online en offline marketing, met aandacht voor zowel afhalen als bezorgen. Alle marketingmaterialen worden in huis ontworpen en - waar mogelijk - geproduceerd.

  Naast de landelijke campagne krijg je ook een lokaal marketingbudget dat je kunt inzetten voor eigen acties. Deze acties zijn gemakkelijk te maken in een online tool, het LSM lab. Zo heb je alle vrijheid om jouw Foodmaster vestiging op de kaart te zetten.

  Online aanwezigheid: Via jouw eigen Foodmaster website word je lokaal gemakkelijk gevonden. Het onderhoud van de website wordt volledig verzorgd, zodat jij je kunt concentreren op jouw onderneming. Daarnaast kun je via een beeldbank diverse beelden downloaden voor jouw socialmediakanalen. Online advertentiecampagnes worden desgewenst opgezet en volledig verzorgd. Zo ben je altijd online actief en zichtbaar voor jouw doelgroep.

  Administratieve ondersteuning: Laat je administratie eenvoudig inboeken. Samen met de bedrijfscoach bekijk je de cijfers en zorg je voor een goede bedrijfsvoering, die leidt tot een topresultaat. Foodmaster maakt het bijhouden van je administratie zo makkelijk mogelijk met het online kasboek. Ook is er scan- en herkensoftware, die de gegevens uit je facturen automatisch inleest en in het factuurverwerkingssysteem zet.

  Bouwbegeleiding: Wil je franchisenemer worden, maar voldoet je vestiging niet aan alle vereisten? We bieden ook professionele bouwbegeleiding van een specialist die weet hoe de Foodmaster-uitstraling het beste terugkomt in jouw vestiging.

  Ben jij klaar voor een succesvolle Foodmaster franchise?

  Wacht niet langer en vraag vandaag nog informatie aan over het ondernemen bij Foodmaster. Ontdek de mogelijkheden en zet de eerste stap richting jouw eigen succesvolle Foodmaster cafetaria franchise. Laat je inspireren door onze passie voor de frituurcultuur en wordt onderdeel van ons groeiende netwerk van tevreden franchisenemers.

  Word jij de volgende trotse eigenaar van een Foodmaster cafetaria franchise? Neem contact op en ontdek de mogelijkheden!

  Foodmaster, een formule van FHC Formulebeheer

  FHC Formulebeheer is in 1994 opgericht als een gedreven franchise-organisatie met een passie voor ondernemen en de levendige cafetariabranche. De oprichter, Wim Markwat, is zelf een ervaren cafetaria-ondernemer en begrijpt als geen ander hoe het er op de werkvloer aan toegaat. Zijn wens om zijn familiebedrijf en expertise te delen, leidde tot de oprichting van FHC Formulebeheer.

  Samenwerking en Innovatie voor Succes

  Bij FHC Formulebeheer wordt op een bijzondere manier gewerkt aan het ontwikkelen en beheren van diverse formules. Er is een nauwe samenwerking met enthousiaste ondernemers, sterke A-merken en horecatotaalgrossiers, waardoor trends en ontwikkelingen op de voet gevolgd en indien gewenst doorgevoerd worden in de formules.

  Gegroeid tot een Bloeiend Netwerk

  Met trots kan FHC Formulebeheer nu, 25 jaar later, 90 fastservice-vestigingen en 40 schoolcatering locaties presenteren, verdeeld over drie formules: Family, Foodmaster en Vital4Skool. In 2008 heeft Wim Markwat het stokje overgedragen aan zijn zoon Ralph, die het familiebedrijf met toewijding voortzet.

  De Harmonie tussen Fastfood en Gezonde Schoolcatering

  Een opvallende uitbreiding van FHC Formulebeheer vond tien jaar geleden plaats, met de introductie van de formule Vital4Skool. Deze formule richt zich volledig op gezonde schoolcatering. Hoewel het op het eerste gezicht wellicht een vreemde combinatie lijkt - fastfood en gezonde schoolcatering - blijkt het juist goed samen te gaan. Zowel cafetaria's als schoolkantines ervaren drukke piekuren waarin omzet cruciaal is. De expertise van FHC op het gebied van fastfood sluit naadloos aan bij de cateringbehoefte op scholen. Daarbij zijn cafetaria's vaak geliefd bij jonge gasten, en door gezonde voeding aan te bieden op scholen, laat FHC zien dat er ruimte is voor zowel gezonde als guilty pleasure opties, zolang er een goede balans is.

  Ondernemerschap in Harmonie

  Binnen FHC Formulebeheer is het gezamenlijke streven naar succesvol ondernemerschap wat alle partijen verbindt. Maar bovenal is het de lokale kennis en kunde van de ondernemers die bepalend zijn voor het succes van de samenwerking. Ondernemers krijgen binnen het bewezen kader van FHC Formulebeheer de ruimte om vrij te ondernemen en het formulesucces verder uit te bouwen.

  Genieten met het Hart

  FHC Formulebeheer is niet alleen bezig met het aanbieden van producten, maar ook met het creëren van een gevoel van samenzijn, thuiskomen en genieten van een heerlijke maaltijd. Het merk is geworteld in liefde voor het familiebedrijf, passie voor de cafetariabranche en de inzet om een positieve impact te hebben op de gezondheid van jonge generaties. Met elke nieuwe vestiging die zich aansluit bij de FHC-familie, groeit niet alleen het merk, maar ook het verlangen om de beste te zijn in wat ze doen: ondernemen met het hart. Als je zoekt naar een franchise met een rijke traditie, innovatie en een warme ondernemersgeest, dan ben je bij FHC Formulebeheer aan het juiste adres.

  Horeca Crowdfunding Nederland zoekt en vindt geld voor groei FHC

  Interview

  Uitbreiden in coronatijd. FHC Formulebeheer streeft ernaar. Met de formules Family, Foodmaster en Vital. En samen...

  FHC Formulebeheer frist formules op

  Interview

  De formules worden aangesloten op de nieuwste trends en ontwikkelingen en er is gekozen voor een ‘strakkere en meer...

  Geïnteresseerd in deze formule?
  Informatie aanvragen
  Ontvang direct vrijblijvend het informatiepakket in je email!
  Informatie aanvragen
  Ontvang direct vrijblijvend het informatiepakket in je email!
  Direct informatie aanvragen

  Kerncijfers

  Franchise sinds
  1997
  Aantal vestigingen
  49
  Waarvan franchise
  49
  Entreegeld
  €3.750
  Franchise fee
  € 5.900,76*
  Benodigd eigen vermogen
  €35.000