Mitra Retail B.V.

Wij zijn erg geïnteresseerd in u als ondernemer, want het gaat altijd om de ‘klik’, in welke relatie dan ook.

Indien u een passie heeft om over drank te vertellen, houdt van korte lijnen en een ‘samen de schouders eronder-mentaliteit’ bezit, dan is Mitra Retail B.V. wellicht de partij voor u.

Wij schrijven ‘wellicht’, omdat een goede ondernemer ook naar zijn of haar onderbuikgevoel luistert. Is het gevoel goed en voel ik mij thuis bij een dergelijke club? De informatie in deze presentatie geeft u iets meer handvatten om een goed beeld te krijgen van onze organisatie. 

‘Geboren’ in 1974, dus wij hebben al heel wat ervaring mogen opdoen op basis van inkoop, verkoop, marketing en het belangrijkste: ondernemen! Op ons servicekantoor werken veel collega’s die hun loopbaan zijn begonnen in de slijterij. De dagelijkse uitdagingen voor u als ondernemer zijn ons dan ook niet vreemd. Om deze reden spreken wij dan ook niet van een hoofdkantoor, maar van een Retail Service Organisatie. Een full service franchise formule die u als ondernemer in staat stelt om met veel plezier te kunnen ondernemen.

Daarnaast brengen we een 2 wekelijkse huis-aan-huis folder, online nieuwsbrieven en 4 keer per jaar het Mitra Magazine uit, de glossy vol met verhalen en achtergronden over drank en inspirerende recepten met daarbij diverse suggesties op het gebied van drank. Uiteraard is Mitra ook online goed vindbaar en inspireren en informeren we (potentiële) klanten via diverse online/social kanalen.

De Mitra full service franchise formule telt 115 slijterijen en wij staan bij onze ondernemers bekend als een organisatie met korte lijnen en dus een snelle besluitvorming. 

Mocht u na het lezen van het bovenstaande geïnteresseerd zijn, dan willen wij graag uw vragen en opmerkingen persoonlijk met u doornemen. Succes met de leukste baan ter wereld: ondernemen in de slijtersbranche!

Onderneem’t
Geïnteresseerd in deze formule?
Direct informatie aanvragen

Kerncijfers

Franchise sinds
1984
Aantal vestigingen
115
Waarvan franchise
115
NFV lid
Ja