Ellis

  Ontdek de mogelijkheid om mee te groeien met Ellis

  Ellis is op zoek naar gedreven ondernemers die hun eigen zaak willen opzetten binnen het kader van een bewezen franchiseconcept. Deze kans is gericht op diegenen die bereid zijn actief betrokken te zijn bij hun onderneming en zowel in als aan hun zaak willen werken. Het doel is om te opereren binnen het premium tafelbedieningssegment, met een sterke focus op kwaliteit en klantenservice. Franchisepartners worden aangemoedigd om zowel klanten als personeel te inspireren en te enthousiasmeren voor het Ellis-merk.

  Een overzicht van de vereisten en voordelen

  Om de groei van het succesvolle fast casual-merk in Nederland verder te stimuleren, zoekt Ellis franchisepartners met de "goesting" om deel uit te maken van deze opwindende reis. Zowel individuen die geïnteresseerd zijn in nieuwe locaties als diegenen die bestaande vestigingen willen uitbreiden, worden verwelkomd om het Ellis-netwerk in Nederland te vergroten.

  Wat maakt Ellis uniek?

  • Divers menu: Variatie van klassieke meat-based burgers tot verrassende veganistische alternatieven zoals "holy shiitake" en "sticky flower wings".
  • Tafelbediening: Kernwaarde van snelle en vriendelijke bediening aan tafel voor een verbeterde gastervaring.
  • Onderdeel van Top Brands: Behorend tot de bekende Belgische restaurantgroep met bewezen merken zoals Pizza Hut en Boulangerie Paul.
  • Ervaring en expansie: Meer dan 10 jaar succes en recente internationale uitbreiding naar Frankrijk.
  • Unieke franchisepartners: Op zoek naar gedreven individuen met een passie voor horeca en een ondernemende instelling.

  Een stevig onderbouwd partnerschap

  Ellis maakt deel uit van Top Brands, een bekende Belgische restaurantgroep met een indrukwekkende staat van dienst. Top Brands heeft ervaring met meerdere sterke merken, waaronder Pizza Hut en Boulangerie Paul in België. Met meer dan 10 jaar bewezen succes en de recente internationale uitbreiding naar Frankrijk, staat Ellis stevig op zijn plaats voor verdere expansie.

  Criteria voor toekomstige franchisepartners

  Ellis is op zoek naar individuen met een hart voor de horeca en een ondernemende instelling. Essentiële eigenschappen zijn onder andere motivatie, toewijding, klantgerichtheid en het vermogen om een team te leiden en te coachen. Met een gezonde financiële basis van minimaal 100.000 euro kunnen potentiële partners zich kwalificeren voor deze kans.

  Ondersteuning en begeleiding

  Ellis biedt uitgebreide ondersteuning voor zijn franchisepartners. Dit omvat niet alleen systemen en merkontwikkeling, maar ook waardevolle knowhow. Partners kunnen profiteren van een verplicht opleidingsprogramma van 2 tot 3 maanden, afhankelijk van hun ervaring en profiel. Deze grondige training belicht zowel keuken- en zaalmanagementaspecten als het algemene runnen van een Ellis-restaurant.

  Geïnteresseerd in deze formule?
  Informatie aanvragen
  Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
  Informatie aanvragen
  Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
  Direct informatie aanvragen

  Kerncijfers

  Franchise sinds
  2011
  Aantal vestigingen
  20
  Waarvan franchise
  1
  Entreegeld
  €25.000
  Franchise fee
  6%
  Andere vergoedingen
  max. 2% Marketing
  Benodigd eigen vermogen
  €45.000