burgerme

  burgerme is een concept dat sinds 2011 in Duitsland de hamburger en de thuisbezorgmarkt verenigt: de formule brengt hamburgers bij klanten thuis. In 2014 heeft de formule de stap naar de Nederlandse markt gemaakt.

  Over burgerme

  De franchise van burgerme is een toonaangevend merk dat gespecialiseerd is in het leveren van vers bereide burgers, menu's, salades en snacks, rechtstreeks aan huis bij klanten. Ze hebben het populaire fastfood-item, hamburgers, gecombineerd met de snelgroeiende voedselbezorgingsindustrie om een succesvol zakelijk model te creëren. In Nederland streeft burgerme ernaar jaarlijks 8 nieuwe locaties te openen, waarbij ze kansen bieden voor enthousiaste ondernemers om zich bij hun franchise aan te sluiten.

  Ontdek de groeikansen

  De burgerme-franchise streeft naar een snelle uitbreiding van burgerme-locaties in Nederland. De online voedselbezorgingsmarkt maakt een aanzienlijke groei door vanwege de toenemende vraag naar gemak, veiligheid en snelheid bij thuisbezorgingen. De burgerme-franchise selecteert strategisch locaties met een bevolkingsdichtheid variërend van minimaal 50.000 tot maximaal 110.000 inwoners om hun vestigingen op te zetten. Er zijn nog tal van opties beschikbaar voor potentiële locaties. Door zich te richten op de huidige klantvoorkeuren en opkomende trends, streeft de burgerme-franchise ernaar om te voldoen aan de veranderende behoeften van klanten, niet alleen nu maar ook in de komende jaren. Een burgerme-vestiging is gevestigd op een B1-locatie met high exposure, de vestiging heeft een oppervlakte van circa 120 m² tot 200 m² . Bij voorkeur is er sprake van een zichtlocatie vanaf een doorgaande weg en er moet voldoende markt zijn op maximaal 20 minuten rijtijd. Burgerme heeft in totaal 50 vestigingen, waarvan 10 in Nederland.

  Soort samenwerking

  Burgerme biedt een samenwerkingsmodel met de naam "Hard Franchise" aan aan zijn franchisenemers, waarbij een gestructureerd en nauw afgestemde partnerschap tussen de franchisegever en franchisenemers wordt gegarandeerd. In dit type samenwerking profiteren franchisenemers van een goed gedefinieerd systeem en vastgestelde merkrichtlijnen die door de franchisegever worden verstrekt, wat bijdraagt aan het algehele succes en de groei van het franchisenetwerk.

  Waarom franchisenemer worden?

  Franchisen met burgerme biedt een scala aan voordelen die hen onderscheiden in de competitieve voedingsindustrie:

  • Het concept is innovatief en vooruitstrevend, gericht op zowel bezorg- als eetklanten.
  • Franchisen met burgerme biedt toegang tot gunstige inkoopvoorwaarden voor producten en diensten, waardoor de kostenefficiëntie wordt verbeterd.
  • burgerme zorgt voor gedeeltelijke delegatie van verantwoordelijkheden en ondersteuning om de last voor franchisenemers te verlichten.
  • Franchisen met burgerme bevordert ook gunstige winstmarges voor haar partners, ondersteund door een toekomstbestendig ICT-systeem en cloudgebaseerde tools voor gestroomlijnde activiteiten.
  • Door het aanbieden van volledig ontwikkelde recepten en een toewijding aan continue innovatie, stelt burgerme franchisenemers in staat om voorop te blijven lopen in een dynamische markt.

  Wie zoekt burgerme?

  De potentiële franchisenemer moet voldoen aan het volgende profiel:

  • Hij/zij is hands-on, zakelijk en gericht op klanten
  • Gericht op marketing, personeel, service en kwaliteit
  • Ervaring in de dienstverlening, bij voorkeur in de food

  De maandelijkse franchisefee bedraagt 6,5%. Tevens betaalt de franchisenemer een maandelijkse marketingfee van 4,5%. De totale investering ligt tussen € 195.000,- en € 245.000,-.

  Wil je deel wilt uitmaken van dit succesverhaal, vraag dan nu meer informatie aan.

  Geïnteresseerd in deze formule?
  Informatie aanvragen
  Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
  Informatie aanvragen
  Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
  Direct informatie aanvragen

  Kerncijfers

  Franchise sinds
  2014
  Aantal vestigingen
  164
  Waarvan franchise
  24
  Entreegeld
  €15.000
  Franchise fee
  6,5% en 5% Marketingfee
  Andere vergoedingen
  5% Marketingfee
  Gemiddelde omzet

  Van de open actieve vestigingen – Per jaar - 570.000

  Totale investering
  €200.000
  Benodigd eigen vermogen
  €45.000