SPAR city Maastricht opent haar deuren

Gisteren vond de officiële opening van de SPAR city aan de Boschstraat in Maastricht plaats. Vandaag gaan de deuren open voor de consumenten. 

Franchisenemer van deze gemakswinkel is Ricardo Buitendijk. Deze city-format van SPAR is te vinden in binnensteden door heel het land. De SPAR city-winkels bieden een compleet assortiment. Er zijn ingrediënten voor ontbijt, lunch of een gemakkelijke avondmaaltijd, maar ook allerlei producten voor directe consumptie. Alles voor de dagelijkse boodschap is verkrijgbaar. SPAR city-winkels richten zich voor een groot deel op passanten, verblijvers en omwonenden. 

De franchisenemer

Ricardo Buitendijk is een jonge ondernemer van 28 jaar, geboren en getogen in Limburg.  Gestart met een bijbaantje in de lokale supermarkt en doorgegroeid in verschillende functies binnen dezelfde branche. “De stap naar een eigen zaak was een hele logische. De SPAR formule sprak me aan en met deze opening komt een eind aan lange maanden van voorbereiding en kan ik niet wachten om te starten met deze vestiging in het hartje van Maastricht”, aldus Ricardo.

Bekijk ook