Döner To Go

  Döner To Go is aan een opmars bezig in de Nederlandse fastfoodsector. Sinds de start zijn ze voortdurend bezig met vernieuwing en groei! Ze begonnen met de eerste Döner To Go-vestigingen in drukke winkelstraten en zijn later uitgebreid met een succesvolle delivery- en take-awayconcept. De plannen voor de komende jaren omvatten de opening van nog eens 35 locaties. Wil jij ook deel uitmaken van dit groeiende netwerk van ondernemers?

  It's the Döner that makes the difference!

  Bij Döner To Go draait alles om de smaak. De döner is het geheime ingrediënt, en dat proef je meteen. De kwaliteit van de producten heeft ze snel een gewaardeerde positie bezorgd in Nederland. Het succes kunnen ze niet alleen toeschrijven aan het sterke merk en marketing, maar vooral aan de onvermoeibare inzet en topkwaliteit service van de franchisenemers, dag in dag uit.

  Een samenwerking voor succes en groei

  Bij Döner To Go werken ze uitsluitend met franchisenemers. Dat maakt de organisatie zeer efficiënt, want alles wat ze doen staat in het teken van de franchisenemers. En dat merk je al vanaf het begin.

  Allereerst kom je in contact met de betrokken recruiters. Tijdens de hele voorbereiding zullen zij jou helpen om jouw plannen uit te werken. In deze fase krijg je verder te maken met het Development Team, bestaande uit:

  • Een locatiemanager (voor de perfecte locatie)
  • Een financieel manager (voor begeleiding bij het financieel plan)
  • Trainers
  • Een Opening Consultant
  • Jouw persoonlijke regiomanager

  Ook werken ze samen met een financieringsspecialist en bieden ze verschillende kortingen en subsidies aan om de financiering mogelijk te maken.

  Een goede voorbereiding is het halve werk en daar besteden ze bij Döner To Go dus veel aandacht en tijd aan. Dit verwachten ze natuurlijk ook van jou!

  De eigenschappen van een succesvolle franchisenemer

  Döner To Go is op zoek naar partners die dezelfde ambitie als zij hebben: Klanten blij maken. Een franchisepartner bij Döner To Go beschikt over de volgende eigenschappen:

  • Klantvriendelijk.
  • In staat om leiding te geven.
  • Neemt initatief
  • Je wilt fulltime in jouw winkel meewerken.

  Waarom franchisenemer worden?

  • De smaak van de huisgemaakte ingrediënten maakt ze uniek!
  • Lage opstart- en overheadkosten.
  • Het marketingteam maakt jouw filiaal een regelrechte verkoopmachine.
  • Je profiteert van de inkoopvoordelen met een eigen groothandel.
  • De financiële afdeling verzorgt de volledige administratie.
  • Je wordt vanaf dag één geholpen om van jouw filiaal een succes te maken.
  • Je hebt een exclusief winkelgebied.
  • Het gehele bouwproces wordt voor je gerealiseerd.
  • €25.000 euro bouwkorting!

  Waar open jij de volgende Döner To Go?

  Op basis van uitgebreid marktonderzoek heeft Döner To Go een groot aantal plaatsen geselecteerd waar ze nog een franchisevestiging willen openen. Ze kijken naar locaties waar veel potentiële klanten zijn en waar nog geen Döner To Go-vestiging aanwezig is. Dit kan al in gebieden met 80.000 inwoners.

  Döner To Go gelooft zo sterk in het succes van deze plaatsen dat zij zelfs al panden huren, zodat er snel gestart kan worden. Dit geldt natuurlijk niet voor iedere plaats, dus als jij een goede locatie op het oog hebt, laat het dan weten zodat er samen gekeken kan worden naar de mogelijkheden.

  Heb jij het in je?

  Jaarlijks ontvangt Döner To Go talloze aanvragen van ondernemers die met ze willen samenwerken. Na een zorgvuldige selectieprocedure blijven er een aantal ondernemers over die klaar zijn om met dit avontuur aan de slag te gaan. Ben jij die ondernemer die perfect past bij Döner To Go? Wil je voor jezelf beginnen en wil je toch een sterk merk achter je hebben als Döner To Go?

  Neem dan direct contact op via onderstaande knop!

  Döner To Go: het begin van een smaakvol avontuur

  In de bruisende straten van Leiden begon het verhaal van Döner To Go, gedreven door de droom van een jonge ondernemer, Muhamad Salih. Hoewel hij niet wist waar te beginnen, wist hij één ding zeker: hij wilde iets creëren. Samen met zijn familie opende hij de allereerste Döner To Go vestiging. Maar het was pas na de verkoop van hun eettent dat Muhamad zijn eigen pad koos, vastberaden om de naam voort te zetten die hij zo dierbaar was gaan vinden. Met zijn jeugdvrienden aan zijn zijde begon Muhamad aan een avontuur dat Leiden zou veroveren en verder zou reiken dan hij ooit had durven dromen.

  Döner To Go werd niet alleen een succesvolle onderneming, maar een plek van warmte en vriendschap. De nominaties voor beste bezorgrestaurant waren slechts het begin. Muhamad's ambitie groeide, en met elke bestelling die de deur uitging, werd de droom van een nationale keten sterker. Nu, met drie bloeiende vestigingen en een schat aan herinneringen, kijken Muhamad en zijn team vol trots terug op de reis die ze hebben afgelegd.

  Maar voor hen is dit slechts het begin. Met een hart vol passie en een smaak voor avontuur kijken ze uit naar wat de toekomst brengt. Voor Muhamad Salih en Döner To Go is de reis nog lang niet voorbij - het is slechts het begin van een nieuw hoofdstuk vol heerlijke smaken en bijzondere vriendschappen.

  Efficiënte inkoop via DTG Products BV

  Met het oog op optimalisatie heeft Döner To Go haar eigen groothandel, DTG Products BV, opgericht. Deze groothandel voorziet alle vestigingen in het land van döner-ingrediënten en -benodigdheden. Franchisenemers zijn verplicht om al hun inkopen te doen via DTG Products BV, waardoor zij samen de kwaliteit kunnen waarborgen en kunnen profiteren van optimale marges.

  Missie

  Verse Smaken, Snelle Service en Duurzame Keuzes

  De missie is om klanten een snelle en smaakvolle maaltijd-optie te bieden, met de nadruk op kwaliteit, gemak en duurzaamheid. Döner To Go streeft naar transparante communicatie en een oplossingsgerichte klantenservice, terwijl ze tegelijkertijd bijdragen aan milieubewustzijn door voedselverspilling te verminderen en groene initiatieven te implementeren.

  Visie

  Döner To Go - Vooruitstrevend, Hoogwaardig en Milieubewust

  De visie is om voortdurend te innoveren met een breed scala aan vooruitstrevende döner gerechten, waarbij ze de focus leggen op hoogwaardige en verse ingrediënten. Ze streven naar kwaliteit en klanttevredenheid door middel van een snelle en efficiënte bezorgservice, altijd met een vriendelijke service. Daarnaast zetten ze ons in voor duurzaamheid door gebruik te maken van biologisch afbreekbare verpakkingen en milieuvriendelijke bezorgvoertuigen.

  Nieuw te openen

  Geïnteresseerd in deze formule?
  Informatie aanvragen
  Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
  Informatie aanvragen
  Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
  Direct informatie aanvragen

  Kerncijfers

  Totale investering
  €95.000
  Benodigd eigen vermogen
  €20.000