Hoe staat het nu met de franchiseplannen van Par Hasard?

Par Hasard is sinds 2014 actief in Nederland en is sinds 2018 actief als franchiseformule. Inmiddels telt de formule 3 eigen vestigingen en 3 vestigingen zijn van franchisenemers. “Middels franchise wil Par Hasard samen met gedreven lokale ondernemers een groot deel van Nederland voorzien van de lekkerste frites en hoge mate van gastvrijheid en topkwaliteit producten tegen betaalbare prijzen”, vertelt Xander Hasaart, eigenaar en oprichter van Par Hasard aan Franchise+.

De franchiseformule is overwegend gevestigd in steden met zo’n 45.000 inwoners binnen een radius van anderhalve kilometer. De recent opgeleverde friterie van Par Hasard in Alkmaar is beschikbaar als franchisevestiging.

De franchisenemer wordt wekelijks begeleid bij lopende zaken gedurende de bedrijfsvoering en profiteert van de centrale inkoop, een samengesteld assortiment en een nationaal marketingprogramma.

“Bij Par Hasard willen wij dat iedereen in Nederland kan genieten van de beste, huisgemaakte frites in combinatie met kwalitatief hoogwaardige gerechten, een goed glas wijn en bourgondische gezelligheid. In tegenstelling tot iedere andere frituur in Nederland ligt de nadruk bij Par Hasard op het restaurant en de ontvangst door de gastheer”, aldus Xander. 

“Par Hasard is de eerste en enige friterie in Nederland die doorloopt in een sfeervol café-restaurant. Hiermee is Par Hasard sinds 2014 een onderscheidende, bijzondere en kwalitatieve aanvulling op het bestaande ‘take-away’ en horeca aanbod van Nederland. Ook als je het eten komt afhalen, kan je aan de bar met een biertje wachten tot je bestelling klaar is.”

Bekijk ook