Fat Phill's

De Amerikaanse keuken in Nederland

Het concept van Fat Phill’s is geïnspireerd op de Amerikaanse keuken. Het menu bestaat voornamelijk uit dikke (fat) burgers die worden platgedrukt op de plaat en sandwiches, die net als in Amerika ‘subs’ worden genoemd. Verder is er een assortiment van verschillende soorten friet, waaronder Philly cheesesteak fries en de Buffalo fries. De gasten kunnen hun eten aan de counter annex open keuken bestellen. Daarnaast hoef je voor je favoriete guilty pleasures niet de deur uit; Fat Phill’s maakt het namelijk mogelijk om de burgers, sandwiches en bijgerechten ook thuis te laten bezorgen.

Kwaliteit van Fat Phill's

De gerechten van Fat Phill’s worden met passie en liefde bereid. Om de beste service en kwaliteit te garanderen, werkt Fat Phill’s alleen met de beste kwaliteit vlees afkomstig uit Nederland en vers van de boerderij. Daarom kunnen zij zeggen dat ze de beste burgers en sandwiches hebben met de beste ingrediënten. Een sandwich zal er bij Fat Phill’s niet standaard uitzien, hij zal gevuld zijn met bacon, kipfinger, mozzarella sticks, pastrami afgetopt met een home made saus.

Fat Phill's trainingsprogramma

Het trainingsprogramma is op maat gemaakt om de franchisenemers bij alle processen te begeleiden en kennis te laten maken met alle aspecten van het bedrijf, zodat de franchisenemers de vaardigheden verkrijgen die zij nodig hebben om van een franchisevestiging een succes te maken. Deze ondersteuning is te allen tijde; zodra er hulp nodig is zal de franchisegever hier meteen op in gaan.

Fat Phill’s heeft al een handboek  klaar als referentiedocument om franchisenemers te helpen bij de ontwikkeling en exploitatie van hun franchise. Hierin staan alle details van het onderwerp en het beleid van Fat Phill’s. Op deze manier kan Fat Phill’s zijn branding bewaken.

Word jij de nieuwe franchisenemer van Fat Phill’s?

Als franchisenemer word je intensief begeleid en ondersteund door de franchisegever. Je maakt deel uit van een professioneel en succesvol franchisesysteem. Fat Phill’s biedt franchisenemers uitgebreide begeleiding in de opstartfase en begeleiden je ook na de start. Zij bieden onder ander ondersteuning omtrent verbouwing & inrichting, centrale inkoop, menusamenstelling en marketing. Dus als franchisenemer sta je er absoluut niet alleen voor.

Zie jij jezelf wel een eigen Fat Phill’s-vestiging openen? Heb jij passie voor food en wil je je gasten verwennen met de heerlijke Amerikaanse gerechten? Als je de vragen met ja kunt beantwoorden, neem dan vandaag nog contact op met Fat Phill's!!

Geïnteresseerd in deze formule?
Direct informatie aanvragen

Kerncijfers

Franchise sinds
2020
Aantal vestigingen
3
Waarvan franchise
1
Entreegeld
€ 10.000
Jaarlijkse fee
9%
Totale investering
€ 100.000
Eigen vermogen
€ 30.000