Heinde

  Met 14 succesvolle vestigingen in Nederland hebben ze de smaak letterlijk en figuurlijk te pakken. Nu is het dé tijd om flink te groeien! Met minimale eigen middelen (vanaf €10.000) is het al mogelijk om jouw eigen vestiging te starten… Dus ga jij samen van Heinde een landelijk succes maken? Ontdek hieronder hoe je dat kan realiseren!

  Restaurantformule van Heinde

  Bij Heinde kan je de hele avond zonder zorgen genieten. Heinde is een restaurant dat voelt als thuis, waar gasten onbeperkt kunnen eten, drinken en tafelen zonder verrassingen op de rekening. Van maandag tot en met donderdag voor €37,50 en van vrijdag tot en met zondag voor €42,50. Voor kinderen van 4 tot en met 11 jaar oud is de prijs €22,50. In deze prijs zijn de dranken zoals bier, wijn, fris en koffie of thee inbegrepen. Voor een kleine meerprijs zijn ook speciale (alcoholische) dranken te bestellen, zoals speciaal bier, sterke drank en speciale koffies.

  Bij Heinde geloven ze niet in gehaast eten. Zij willen dat gasten de tijd nemen om te proeven, te delen, te lachen en te genieten van elk moment aan tafel. De hele avond tafelen? Vooral doen. Schuif gezellig aan, geniet van je gezelschap en vergeet de tijd.

  De vestigingen van Heinde zijn momenteel te vinden in Almelo, Alkmaar, Delft, Den Bosch, Leerdam, Leusden, Naaldwijk, Noordwijkerhout, Oisterwijk, Rotterdam, Veenendaal, Weert, Woerden en Zoetermeer. Iedere Heinde is gevestigd in een authentiek pand. Het aantal zitplekken van de restaurants loopt uiteen tussen de 140 en 220 gasten.

  Franchisen bij Heinde

  Als franchisenemer ben je eigenaar van jouw eigen restaurant en draag je het concept van Heinde uit. Gezien Heinde  zich in ruim 6 jaar tijd als franchiseformule heeft bewezen, brengt dit voor jou vele voordelen met zich mee: 

  • Heinde is onderdeel van Club Culinair, een horecagroep die bekend staat om o.a. de volgende merken; La Cubanita, Proeflokaal Bregje en Rozey. Partnership, ervaring en kennis zijn dus ruimschoots in huis!
  • Met minimale eigen middelen (vanaf €10.000) kan jij je droom realiseren en je eigen restaurant starten.
  • Wij rekenen slechts 3% franchisefee en een marketingbijdrage van €500,- + 0.5% van de omzet voor alle landelijke promoties. 
  • Je maakt gebruik van onze eigen groothandel, waardoor je kunt meeprofiteren van gunstige inkoopprijzen.
  • Onze formule blijft zich continu ontwikkelen, hierdoor blijven we goed in beeld bij onze bestaande gasten, maar worden we zeker ook ontdekt door nieuwe gasten.

  Deze unieke combinatie zorgt ervoor dat jij alle ruimte hebt om je vooral te focussen op het runnen van jouw restaurant. De lijntjes binnen onze organisatie zijn kort en persoonlijk, waardoor je de begeleiding krijgt die bij jou past.

  De perfecte match

  Wij zijn op zoek naar ondernemers die met ons mee willen groeien. Ondernemers met passie voor lekker eten en drinken, met gevoel voor gastvrijheid, een teamplayer én die kunnen sturen op cijfers. Kortom, ondernemers die full-focus bezig zijn met hun restaurant en het uitdragen van onze prachtige formule. Het bouwen en behouden van een gemotiveerd team is daarin één van de belangrijkste taken, naast het realiseren van een optimale beleving voor gasten door de consistente kwaliteit van de gerechten en de sfeervolle, ongedwongen en hartelijke omgeving. 

  Meer weten?

  Denk jij nu, hier wil ik nog veel meer van weten? Klik dan op onderstaande button en laat jouw gegevens achter. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op!

  Over de Heinde franchise

  De franchiseformule Heinde is in 2017 opgericht door Roland Hogenelst. Hogenelst is tevens de man achter Club Culinair, de horecagroep waar de restaurantformules La Cubanita, Proeflokaal Bregje, Heinde en Rozey onder vallen. 

  In 2001 startte Hogenelst samen met zijn toenmalig compagnon Serge Borsboom met het eerste restaurant van La Cubanita in Gouda. Naar aanleiding van het succes met La Cubanita Gouda is in 2005 gekozen voor de oprichting van La Cubanita Franchise BV met als doel om een succesvolle franchiseformule neer te zetten. Vanaf 2016 is Hogenelst enig aandeelhouder en directeur van horecagroep Club Culinair. 

  Na het succes van La Cubanita en Proeflokaal Bregje besloot Hogenelst een nieuwe franchiseformule op te richten dat gerechtjes én dranken aanbiedt voor een vaste prijs. Hogenelst constateerde namelijk dat er nog geen restaurantformule bestond waar gasten de gehele avond grenzeloos konden genieten van diverse gerechtjes en dranken op de kaart, zonder op de portemonnee te letten en op de klok te kijken. En dit alles in een sfeervolle, ongedwongen en hartelijke omgeving. Uit dit gedachtegoed ontstond restaurantformule Heinde. De eerste vestiging opende in 2017 in Woerden en inmiddels is Heinde gegroeid tot een succesvolle, nationale restaurantformule, gevestigd op bijna 10 locaties. Al deze vestigingen worden gerund door franchisenemers. 

  De toekomst van Heinde

  Heinde heeft zich bewezen als succesvol en sterke restaurantformule. Het doel is dan ook om Heinde flink te laten groeien. Door de combinatie van een uniek restaurantconcept, sterke overkoepelende horecagroep, persoonlijke en informele franchisegever, eigen groothandel en de samenwerking met jonge, gepassioneerde franchisenemers streeft Heinde ernaar om uit te groeien tot een van de grootste restaurantformules van Nederland. 

  Geïnteresseerd in deze formule?
  Informatie aanvragen
  Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
  Informatie aanvragen
  Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
  Direct informatie aanvragen

  Kerncijfers

  Franchise sinds
  2017
  Aantal vestigingen
  14
  Waarvan franchise
  14
  Entreegeld
  €5.000
  Franchise fee
  3% van de omzet
  Andere vergoedingen
  €500 plus 0.5% van de omzet marketingvergoeding en Trainingsvergoeding van €7500
  Gemiddelde omzet

  €1.400.000

  Totale investering
  €400.000
  Benodigd eigen vermogen
  €10.000
  NFV lid
  Ja