Eazie

Sinds 2004 is eazie het verse fast en healthy food concept voor verse wokmaaltijden, heerlijke salades, wraps, vitaminerijke smoothies en meer.

Wij bieden onze gasten een gezonde en snelle maaltijd tegen een betaalbare prijs in een inspirerende omgeving. Voor een snelle lunch, heerlijke avondmaaltijd of gezond tussendoortje is eazie the place to be!

Onderscheidend

Als franchisenemer werk je met dagverse, gezondere producten. Bovendien is de formule transparant. Je staat in een open keuken met een bar vol groentes, noedels, rijst en heerlijke unieke woksauzen. De gast kiest zelf zijn ingrediënten en de gerechten worden a la minute voor de gast bereid. We willen de gast blijven verrassen. Dat doen we door nieuwe gerechten en dranken op het menu te zetten en door leuke acties in de vestigingen te organiseren. In alles wat we doen is kwaliteit een voorwaarde.

Wij ondersteunen franchisenemers actief:

  • Uitgebreide (bedrijfs)begeleiding voor, tijdens en na de start
  • Turn key oplevering van jouw eazie vestiging
  • Centrale assortimentssamenstelling met unieke, eazie recepturen
  • Centrale inkoop en logistiek
  • Uitgebreide training en opleiding
  • Coach on the job
  • Professionele marketing met centrale website
  • Kennisdeling
  • Formuleontwikkeling / innovatie

De ideale franchisenemer voldoet aan het volgende profiel:

Je bent enthousiast over eazie, hebt een goed stel hersenen en een echte ondernemersmentaliteit! Je bent bereid om hard te werken in jouw eigen winkel, bent actief bezig met het promoten van eazie in jouw stad en continu op zoek naar landelijke en lokale kansen in de markt. Uiteraard vind je het leuk om met mensen te werken en gasten het naar hun zin te maken. Horeca ervaring is een absolute pré, omdat je dan weet in welk ondernemersavontuur je stapt. Je hebt minimaal MBO 4 niveau, minimaal 4 jaar werkervaring bij voorkeur in de horecabranche, minimaal 2 jaar leidinggevende ervaring en affiniteit met horeca.

Type locatie

De locatie is één van de belangrijke pijlers van een succesvolle onderneming. Samen zoeken we de beste locatie voor jouw eazie onderneming. Belangrijke uitgangspunten voor een eazie locatie zijn het aantal inwoners van de stad (minimaal 80.000) en de omgeving van de locatie: er dient voldoende aanbod te zijn van winkels, kantoren, een hogeschool of een universiteit. De totale investering is vanaf € 300.000, het benodigd eigen vermogen is circa 25% van totale investering. Verder hanteren we 5% franchise fee en 3% marketingfee.

Wil je ook meegroeien met het succesvolle concept dat al ruim 10 jaar bestaat? Vraag dan gauw meer informatie aan en wij nemen contact met jou op!

Geïnteresseerd in deze formule?
Direct informatie aanvragen

Kerncijfers

Franchise sinds
2007
Aantal vestigingen
17
Waarvan franchise
14
Entreegeld
€ 10.000
Totale investering
€ 300.000
Eigen vermogen
€ 75.000
NFV lid
Ja