Bregje

  Al bijna 10 jaar is Bregje een restaurant waar vrienden en families voor een vriendelijke prijs heerlijk kunnen dineren in een gezellige sfeer. Met 25 vestingen zijn wij in veel plekken aanwezig. Maar wij zijn nog niet uitgegroeid en willen graag heel Nederland kennis laten maken met ons concept. Wij zoeken daarom nieuwe franchisenemers die samen met ons deze groei gaan realiseren. 

  De formule

  Bij Bregje kunnen gasten voor een vaste prijs dineren. Doordeweeks betalen gasten €19,50 voor een 3-gangen keuzemenu en in de weekenden €21,50. Gasten kunnen kiezen tussen een aantal voor-, hoofd- en nagerechten. De gerechten zijn internationaal, een mix van klassiekers en trendy gerechten. Naast deze gerechten bieden wij een divers assortiment aan dranken. We schenken verschillende wijnen en er is een assortiment speciaalbieren en (virgin) cocktails. 

  Bij Bregje is iedereen welkom. Vriendengroepen, families maar ook bedrijven komen graag bij Bregje. Onze restaurants zijn een plek voor een casual diner maar ook een plek waar iemand zijn of haar verjaardag of ander mooi levensmoment kan vieren.

  Waarom franchisen bij Bregje

  Als franchisenemer bij Bregje ben je eigenaar van jouw eigen restaurant en draag je ons concept uit. Bregje is onderdeel van ‘Club Culinair’. Onder deze organisatie vallen formules zoals La Cubanita, Heinde & Ver en Rozey. Onderdeel van Club Culinair zijn neemt een aantal voordelen mee:

  • Met 20+ jaar ervaring in franchising is veel kennis bij ons in huis en hebben wij een sterke marktpositie.
  • Je maakt gebruik van onze eigen groothandel, waardoor je kan meeprofiteren van gunstige inkoopprijzen. 
  • De verschillende formules blijven zich continue ontwikkelen, hierdoor blijven we goed in beeld bij onze bestaande gasten, maar worden we ook ontdekt door nieuwe gasten.
  • Ondanks de grootte van onze organisatie, 90 (!) franchisevestigingen, zijn de lijnen kort en persoonlijk. Hierdoor krijg jij de begeleiding die bij jou past.
  • Met minimale eigen middelen (€10.000) kan jij je horecadroom realiseren en je eigen restaurant starten.

  Door wat onze franchiseorganisatie te bieden heeft, heb jij als franchisenemer alle ruimte om te focussen op het runnen van jouw restaurant. Een extra voordeel is dat wij slecht 3% franchise fee rekenen en een marketingbijdrage van €500 + 0,5% van de omzet voor de landelijke promotie. 

  De perfecte match

  Wij zijn op zoek naar (beginnende)ondernemers die met ons mee willen groeien. Ondernemers met passie voor lekker eten en drinken, met gevoel voor gastvrijheid, zich opstellen als een teamplayer én die kunnen sturen op cijfers. Kortom, ondernemers die full-focus bezig zijn met hun restaurant en het uitdragen van onze formule. Het bouwen en behouden van een gemotiveerd team is daarin een van de belangrijkste taken naast het realiseren van een optimale beleving voor gasten.

  Meer weten?

  Begint jouw horeca-ondernemershart hier sneller van te kloppen? Klik dan op onderstaande button en laat jouw gegevens achter. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op!

  Over Club Culinair en Bregje Franchise

  Over Club Culinair

  Bregje is begonnen in 2014 in Den Haag en heeft momenteel 25 vestigingen met twee nieuwe vestigingen in aantocht. Samen met La Cubanita, Heinde & Ver en Rozey vallen deze formules onder de horecagroep: Club Culinair. 

  La Cubanita is de eerste formule en ontstaan in 2001 in Gouda en is Roland Hogenelst gestart met zijn toenmalige compagnon Serge Borsboom. Na het succes van La Cubanita is Bregje bedacht en uitgerold (sinds 2014), gevolgd door Heinde & Ver (2017) en Rozey (2019). Sinds 2016 is Roland Hogenelst enig aandeelhouder en directeur. 

  Club Culinair heeft in de afgelopen jaren een sterke franchiseorganisatie opgezet met rond de 90 franchisefilialen door heel het land. In Reeuwijk bevindt zich het hoofdkantoor waaruit de formules worden aangestuurd. Tot het concern behoort ook Horeca Groothandel Waddinxveen. Hieruit worden alle vestigingen 7 dagen per week beleverd. 

  Bregje heeft zich bewezen als succesvolle en sterke formule. Door de combinatie van een uniek concept, een sterke overkoepelende horecagroep, een persoonlijke en informele franchisegever, een eigen groothandel en de goede samenwerking met gepassioneerde franchisenemers streeft Bregje ernaar om uit te groeien tot een van de grootste restaurantformules van Nederland.

  Geïnteresseerd in deze formule?
  Informatie aanvragen
  Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
  Informatie aanvragen
  Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
  Direct informatie aanvragen

  Kerncijfers

  Franchise sinds
  2014
  Aantal vestigingen
  25
  Waarvan franchise
  25
  Entreegeld
  €5.000
  Franchise fee
  3%
  Andere vergoedingen
  €500 + 0.5% behaalde omzet als marketing vergoeding en Trainingsfee van €7500
  Gemiddelde omzet

  €960.000

  Totale investering
  €175.000
  Benodigd eigen vermogen
  €10.000
  NFV lid
  Ja