FEBO opent 27e vestiging in Amsterdam

Onlangs heeft FEBO een vestiging geopend aan het Galileïplantsoen in Amsterdam Watergraafsmeer. Deze vestiging is de 27e vestiging van het fastservicebedrijf in Amsterdam.

Franchisenemer de heer Ipek had al enige jaren de wens om een FEBO-vestiging te openen: “Een fantastisch concept met hoogwaardige kwaliteit en verse snacks. Tijdens de rondleiding door de productiekeuken heb ik zelf kunnen zien hoe FEBO nog dagelijks de bouillon trekt voor de kroketten. Met deze FEBO aan het Galileïplantsoen gaat dan ook een droom in vervulling.”

Dennis de Borst, directeur FEBO, vertelt: “Wij zijn natuurlijk trots om ook aan het Galileïplantsoen een FEBO-vestiging te kunnen openen met de heer Ipek. Deze locatie zal een mooie functie vervullen in deze buurt. Wij wensen de heer Ipek veel succes!”

Thuisbezorgconcept

Dennis de Borst vertelt ook dat het thuisbezorgconcept in Amsterdam verder uitgerold wordt. Momenteel wordt nog uitsluitend in Amsterdam Noord bezorgd, maar FEBO wil in 2018 ook de rest van Amsterdam voorzien van haar snacks aan huis.
 

Bekijk ook