FEBO Hoofddorp wint "Beste FEBO van het jaar 2019"

De FEBO-vestiging in het centrum van Hoofddorp op het Marktplein is de winnaar geworden van de jaarlijkse competitie tussen 74 FEBO-franchisevestigingen. Criteria waaraan moet worden voldaan zijn o.a. inkoop, verkoop, maar ook op basis van de uitslagen van kwaliteitscontrole. Deze kwaliteitscontroles worden maandelijks door FEBO Beheer B.V. en een extern hygiënebureau uitgevoerd. Met deze jaarlijkse competitie worden de franchisenemers door FEBO gestimuleerd een zo hoog mogelijke kwaliteit na te streven.

De winnaar, Sander Ketel, is ontzettend trots op deze teamprestatie. Hygiëne en kwaliteit vinden wij erg belangrijk. De komende tijd zullen wij dit ook gaan vieren met onze gasten in Hoofddorp.

De tweede plek was voor de FEBO Buikslotermeer in Amsterdam, vorig jaar nog eerste. De derde plaats was voor FEBO Heerhugowaard, winkelcentrum Middenwaard.

De prijzen werden uitgereikt door directeur Dennis de Borst en artiest Donnie, door op maat geschreven lyrics werden de winnaars in het zonnetje gezet.

Bekijk ook