FEBO weer open in Den Bosch

Afgelopen dinsdag heeft FEBO een nieuwe vestiging op de Woonboulevard in Den Bosch geopend. 

“Het pand op het Retailpark waarin FEBO was gevestigd en ook nu weer gevestigd is, werd in het voorjaar van 2018 volledig verwoest door een grote brand. Het was lang de vraag of FEBO weer terug zou keren op de locatie”, vertelt een woordvoerder van de formule.

De nieuwe franchisenemers van de vernieuwde FEBO vestiging op de woonboulevard zijn Olivier en Frederik Olijslagers. De broers hebben jarenlange ervaring in de horeca en de fastservice. Frederik: “FEBO is een fantastisch concept met hoogwaardige kwaliteit en verse snacks. Iedereen kent FEBO in Den Bosch, maar wist je dat FEBO dagelijks de bouillon trekt voor de kroketten én dat deze kroketten nooit ingevroren worden? FEBO kroketten zijn dagvers en dat proef je!”

Olivier: “Wij horen dat veel gasten blij zijn dat FEBO weer open gaat. Natuurlijk starten we in een moeilijke periode door het Coronavirus, maar wij hebben alle vertrouwen in de toekomst.”

Dennis de Borst, directeur FEBO, vertelt: “Wij zijn natuurlijk trots om weer open te gaan in Den Bosch. Wij hebben dan ook veel vertrouwen in deze bewezen locatie en deze enthousiaste ondernemers. Wij wensen Olivier en Frederik veel succes!”

Bekijk ook