FEBO opent 6e vestiging met Drive concept

FEBO heeft aan de Jan Tinbergenweg in Zwaag een nieuwe Drive vestiging geopend. FEBO Drive Hoorn is hiermee de zesde vestiging van FEBO met het Drive concept en de derde FEBO-vestiging in Hoorn.

De vestiging is gelegen op het Multi Traffic Point. Aan de verbindingsweg tussen Alkmaar en Zwolle. Op het terrein zullen verschillende diensten worden aangeboden. Naast FEBO komen ook andere eetgelegenheden, een tankstation, een wasstraat en terrassen. 

De FEBO franchisenemer, Ronny van Laere, kent veel inwoners van Hoorn reeds van de vestiging aan de Turfhaven en in het verleden ook van de FEBO in de Kersenboogerd. Met deze Drive gaat een lang gekoesterde wens in vervulling. “Wij geloven erg in het merk FEBO en in deze unieke locatie. Onze gasten kennen de kwaliteit en waarderen de verse producten als de kroketten, grillburgers en roomijs. FEBO is hier echt uniek in en nu dus óók makkelijk te bestellen vanuit de auto.”

Voor directeur Dennis de Borst is het weer een mooie stap: “We zijn als FEBO enige tijd met deze locatie bezig geweest. Het is voor ons een concept dat zich al heeft bewezen in o.a. Oostzaan en Wormerveer en we hebben er dan ook het volste vertrouwen in.”

Naast het afhalen met de auto door de Drive is er ook de iconische automatenwand en kunnen gasten binnen of buiten genieten van hun verse snacks.

Bekijk ook