FEBO en De Ruijter introduceren IJs-co met pure chocoladehagel

FEBO en De Ruijter lanceren de IJs-co met pure chocoladehagel: écht roomijs van FEBO met pure hagel van Koninklijke De Ruijter. “Met niemand minder dan Nederlands’ bekendste ruiter Anky van Grunsven werd samengewerkt voor de introductie van deze verdraaid lekkere ijs-combinatie met Royale Chocolade Hagel Extra Puur. De IJs-co is vanaf vandaag verkrijgbaar. En iedereen die net als Anky te paard door de FEBO Drive gaat, krijgt de IJs-co helemaal gratis!”, vertelt een woordvoerder van de franchiseformule.

Traditie

Willemijn van Sasse, Brandmanager bij De Ruijter: “Dit is voor ons het ultieme bewijs dat hagelslag écht op veel meer lekker is dan alleen brood. De samenwerking tussen De Ruijter en FEBO gaat om passie voor tradities en liefde voor het vak. We zijn meer dan een broodbelegmerk. Het merk draait om tradities – van klein tot groot. Zoals we een geboorte vieren met De Ruijter Muisjes®, zou deze perfecte match met roomijs nog wel eens een nieuwe nazomerse traditie kunnen worden!”
Dennis de Borst, directeur FEBO vult aan: “Als familiebedrijf houden we van traditie. Ons verse roomijs wordt nog altijd gemaakt volgens het recept van mijn opa, oprichter Johan de Borst. In combinatie met dé hagelslag van Nederland smaakt dit niet alleen nóg lekkerder, het smaakt ook naar meer!”
 

Bekijk ook