FEBO Drive nu ook in Zwolle

FEBO, de bekende fastservice formule uit Amsterdam, opent woensdag 24 juli 2019 op Foodcourt de Vrolijkheid in Zwolle-Noord, een nieuwe Drive vestiging. FEBO Drive Zwolle is hiermee al weer de derde vestiging van FEBO met dit concept en de tweede in Zwolle naast de locatie in het centrum.

Op de locatie waar voorheen café de Vrolijkheid stond, is nu een foodcourt gebouwd, waar naast FEBO ook de KFC, Burger King en La Place een plekje hebben. Deze locatie nabij de A28 aan de Ceintuurbaan en Meppelerweg is gemakkelijk te bereiken en ideaal om even snel een verse snack of portie frites te halen.

Voor directeur Dennis de Borst is het weer een kleine mijlpaal; “We zijn als FEBO enige tijd met deze locatie bezig geweest. Het is voor ons een concept dat zich al heeft bewezen in Oostzaan en Wormerveer en we hebben er dan ook het volste vertrouwen in”.

Voor de nieuwe FEBO ondernemers Ronald Blaauwendraad en Annemarie Bant gaat een lang gekoesterde wens in vervulling. “Wij geloven erg in het merk FEBO en met de verse producten als de kroketten en grillburgers zijn we uniek op deze foodcourt”. Naast het afhalen met de auto door de Drive is er natuurlijk ook de iconische automatenwand en kunnen gasten heerlijk binnen of buiten genieten van hun bestelling.

FEBO

Het familiebedrijf FEBO is een bekende fastservice formule met 28 vestigingen in Amsterdam en 71 vestigingen totaal door heel Nederland. De eerste vestiging werd geopend door Johan de Borst in 1941, op de hoek van de Karperweg/Amstelveenseweg in Amsterdam. Toen nog onder de naam ‘Maison Febo’, een brood- en banketbakkerij.

FEBO produceert dagelijks vers banket in haar productiekeuken in Amsterdam-Noord, samengesteld volgens originele recepturen en met uitsluitend het beste Nederlandse rund-, kalfs- en kippenvlees, de beste kruiden, èchte boter en een uitstekende kwaliteit bloem. Nog dezelfde dag brengt FEBO haar snacks met eigen koeltransport naar de vestigingen in het land. Doordat de dagverse snacks niet worden ingevroren, is het mogelijk de beste kwaliteit te waarborgen.
 

Bekijk ook