De Beren steekt ‘National Hero’s’ een hart onder de riem 

“Waar de wereld van menig Nederlander stil lijkt te staan, geldt dat niet voor degenen met een cruciaal beroep in tijden van coronacrisis. Zorgverleners, vuilnismannen en politieagenten zijn voorbeelden van beroepen die zich juist in deze tijd extra hard inzetten voor de medemens. Met de missie om deze ‘National Hero’s’ in het zonnetje te zetten, ging De Beren dinsdag langs – geheel volgens de gezondheidsmaatregelen – bij het Maasstad Ziekenhuis in Rotterdam. Om het zorgpersoneel een warm hart onder de riem te steken en hen te danken voor het heldhaftige werk ontvingen zij een uniek paar De Beren heldensokken”, vertelt een woordvoerder namens de franchiseformule.

Heldensokken

Het uitdelen van de heldensokken is een klein, maar liefdevol gebaar van de mensen achter De Beren. Marjolein Mens, communicatie & pr-manager bij De Beren, vertelt: “Juist in deze tijd zijn het de kleine dingen die ertoe doen. Met onze toepasselijke heldensokken hopen we een blijk van waardering te kunnen geven voor de inzet van deze geweldige mensen. We hopen hiermee een lach op het gezicht te toveren en te laten zien dat we hen meer dan dankbaar zijn.” 

Niet alleen het zorgpersoneel van het Maasstad Ziekenhuis stond op de agenda van De Beren, ook supermarktketens en ambulancebroeders kregen een bezoekje.

Op de foto vlnr: Mevrouw dr. W.W. Vrijland, lid raad van bestuur Maasstad Ziekenhuis, Yael Hilhorst, manager van De Beren restaurant Rotterdam-Centrum en De heer drs. P.M. Langenbach RC, voorzitter raad van bestuur Maasstad Ziekenhuis.

Bekijk ook