De Beren opent fonkelnieuw restaurant in Emmen. Nieuw restaurant op Raadhuisplein tegenover Wildlands Adventure Zoo

Voor horecaformule De Beren gaat een lang gekoesterde wens in vervulling, zij opent donderdag 16 december een vestiging in het centrum van Emmen. De 47ste vestiging van De Beren bevindt zich in het nieuwe complex aan het Raadhuisplein.

De Beren laat zich niet afschrikken door de wereldwijde pandemie en opende afgelopen twee maanden maar liefst 6 nieuwe restaurants en bezorgvestigingen in Nederland. De fonkelnieuwe zaak in Emmen beschikt over een grote centrale bar, luxe banken en comfortabele zitjes en een natuurlijke uitstraling door het gebruik van veel planten. De keuken is voorzien van een houtskoolgrill voor de bereiding van een uitgebreid assortiment aan  vlees-, vis- en vega(n) gerechten. De tinten petrol en messing geven de zaak en het terras een moderne uitstraling, De Beren Emmen heeft maar liefst 195 zitplekken binnen en een bijzonder ruim terras om heerlijk te borrelen.  

Samenwerking met Zoo

Bij het restaurant kunnen gasten terecht voor lunch, borrels en diner. Vanwege de ligging tegenover de dierentuin stelde De Beren een speciaal Wildlands Arrangement samen waarbij bezoekers voor 45 euro toegang hebben tot de Zoo en een driegangenmenu krijgen bij De Beren. Ook voor bioscoopgangers is er een arrangement; naar de film bij Kinepolis en een driegangenmenu voor 31 euro. In de weekenden gaat het restaurant - na opheffing van de beperkende COVID-maatregelen - wat langer door en kunnen ook cocktails- en mocktailsfans hun hart ophalen onder het genot van lekkere tunes. Restaurant De Beren Emmen is dagelijks geopend vanaf 10.30 uur.

Jaar niet betalen

Gasten die het restaurant bezoeken tussen 16 december en 11 januari maken kans op een jaar lang gratis dineren. Bij een bezoek aan het restaurant kunnen zij hun gegevens achterlaten middels het speciale actiekaartje. In januari kiest De Beren Emmen de gelukkige winnaar die iedere maand gratis mag komen genieten van een driegangenmenu voor twee.

Een restaurantmerk met een sterke persoonlijkheid

De Beren startte in 1984 met de opening van een restaurant op de Noordsingel in Rotterdam. Inmiddels is het concept uitgegroeid tot een succesvolle horecaformule met ruim 40 restaurants en meer dan 30 bezorgrestaurants in heel Nederland.
 

De beren Emmen