Bezorgrestaurant De Beren Rijswijk heeft een nieuwe eigenaar

De Beren verwelkomt jongste ondernemer ooit

Dat ondernemen in de horeca niet alleen is weggelegd voor de oude rotten uit het vak, bewijst de kersverse eigenaar van bezorgrestaurant De Beren in Rijswijk. Vanaf vandaag staat Rishi Kalloe aan het roer van het bekende Rijswijkse bezorgrestaurant. Met zijn 24 jaar is de ambitieuze Kalloe de jongste ondernemer tot nu toe die een De Beren (bezorg)restaurant runt. Voor Rishi is het echter een logische stap in zijn carrière: “mijn ouders hebben altijd een eigen zaak gehad en het ondernemersbloed stroomt rijkelijk door de familie. Zij staan me dan ook graag met raad en daad bij tijdens deze opwindende tijd”, vertelt Kalloe.

Steun vanuit alle hoeken

Rishi Kalloe is altijd al geïnspireerd door het doorzettingsvermogen van zijn ouders. Met behulp van de kennis van zijn familie, is Kalloe vastberaden om het huidige succes van bezorgrestaurant De Beren in Rijswijk voort te zetten. Zij steunen hem dan ook met advies én met de praktische uitvoering die komt kijken bij het succesvol runnen van een bezorgrestaurant. “Dankzij de support van mijn familie, heb ik geen moment getwijfeld om deze kans aan te pakken.” Ook de begeleiding die hij ontvangt vanuit het De Beren concern zelf, zorgt ervoor dat Kalloe vol vertrouwen kijkt naar de spannende en veelbelovende tijd die voor hem ligt als eigenaar van De Beren Rijswijk. "Ik ben ervan overtuigd dat we samen als team fantastische resultaten zullen behalen," aldus Kalloe.

De Beren: al bijna 40 jaar een begrip

Wat ooit in 1984 begon als eetcafé in Rotterdam, is nu uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende horecaformules van Nederland. Met ruim 50 restaurants en 35 bezorgrestaurants door heel het land verspreid, voorziet het De Beren concern haar gasten sinds jaar en dag van smakelijke gerechten en een gastvrije beleving. De gasten van Kalloe kunnen kiezen uit een rijk assortiment: van frisse salades tot burgers, kakelverse zalmfilet of een malse steak. Ook de vegetariër kan zijn hart ophalen dankzij het ruime aanbod aan gerechten, zoals o.a. vegetarische saté.