De Beren restaurants opent 42ste vestiging op Breepark Breda

Vanaf dinsdag 26 november kunnen Bredanaren genieten van een lunch, een diner of een gezellige borrel bij De Beren restaurants. Deze Rotterdamse restaurantketen opent haar 42e vestiging pal naast bioscoopgigant Kinepolis in Breda. Deze vestiging wordt gerund door het enthousiaste Franchiseduo: Jurgen en Laura Bassant.

Jurgen vertelt: “Ik ben ruim 13 jaar werkzaam geweest bij De Beren in een leidinggevende functie en mijn partner Laura heeft ook 3,5 jaar voor De Beren gewerkt. We wilden samen de stap maken naar een eigen restaurant en De Beren Breda is voor ons de uitgelezen kans. We kennen het marktgebied op ons duimpje en ook de gasten die er komen kennen we goed. Mijn doel is om bij gasten een glimlach op het gezicht te toveren wanneer zij van onze gerechten proeven en met een mooie herinnering de deur uitlopen.” 

Een bezoekje aan de bioscoop wordt met de komst van De Beren restaurants nog leuker.  Dankzij de ideale ligging aan de A27 leent de 42ste vestiging zich perfect voor een gezellig avondje uit voor bezoekers aan de stad Breda.