Van havenstad tot hoofdstad: De Beren opent twee vestigingen in Amsterdam

Op dinsdag 1 september opent niet alleen het splinternieuwe restaurant aan het Buikslotermeerplein 2001 haar deuren. Ook bezorgrestaurant De Beren Amsterdam-Zuid verwelkomt Amsterdammers en bezoekers aan de stad om te genieten van de bourgondische menukaart. Het is niet voor niets dat de vestigingen in de hoofdstad zich hier bevinden. Met een locatie in het noorden én het zuiden kunnen álle Amsterdammers genieten van de sfeervolle Beren-beleving. Zowel in het De Beren restaurant als tijdens een ontspannen avond op de bank.

De Beren-sfeerbeleving 

Het restaurant aan het Buikslotermeerplein wordt vanaf september gerund door de familie Leemans. Dochter Yasmin zal met haar horeca-ervaring de drijvende kracht en het gezicht worden van De Beren Amsterdam-Noord. “Het ondernemen is van jongs af aan al meegegeven en de liefde voor eten en drinken is een rode draad binnen onze familie. Het is dan ook niet gek dat ik op dit punt ben beland. Samen met mijn team sta ik voor een supermooie uitdaging om heel Amsterdam kennis te laten maken met De Beren." Het gastvrije team, het eigentijdse en stijlvolle interieur en arrangementen als High Beer, High Tea en Sharing Dinner, maken het restaurant tot de plek om écht gezellig uit eten te gaan. Voor degenen die na het eten nog lekker lang willen blijven hangen, lenen de bar en de royale drankenkaart zich perfect voor borrels.

De Berenliefhebbers die even geen tijd hebben om te tafelen, kunnen vanaf 1 september ook terecht bij bezorgrestaurant De Beren Amsterdam-Zuid, gevestigd aan de Hobbemakade 72H. Hoewel deze vestiging tijdelijk gesloten was, heropent het bezorgrestaurant haar deuren tegelijkertijd met het restaurant.