Restaurant De Beren opent in Maassluis

Restaurantketen De Beren neemt per 8 juni De Hofnar in Maassluis over. Met deze overname opent het eerste restaurant De Beren in regio Westland. 

Al eerder werd bekend gemaakt dat De Hofnar in Maassluis haar deuren na 12 jaar sluit. Voor De Beren-keten is dit een kans om verder uit te breiden. Franchisenemer Barbara Wapenaar vertelt: "Hoe fantastisch is het dat wij eetcafé De Hofnar in Maassluis kunnen overnemen! Met onze vernieuwde menukaart en de goede kwaliteit van onze producten en service gaan we heel wat harten veroveren." Op 8 juni opent het nieuwe restaurant haar deuren. 

Nieuwe eigenaresse  

Barbara Wapenaar (44 jaar) gaat als franchisenemer aan de slag met het nieuwe restaurant in Maassluis. Wapenaar is ruim 13 jaar werkzaam bij De Beren: "Na zoveel jaren werkzaam te zijn geweest in verschillende functies binnen De Beren, is het voor mij tijd om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Dit is een langgekoesterde droom die in vervulling gaat." 

Over De Beren

Sinds kort is de franchiseformule een nieuwe weg ingeslagen: er is een nieuwe huisstijl geïntroduceerd en de ouderwetse Beren-namen verdwijnen nog dit jaar van alle gevels en de restaurants worden allemaal verbouwd naar een nieuwe uitstraling. Met de vestiging in Maassluis telt De Beren 26 restaurants en 18 bezorgrestaurants verdeeld over Nederland.