Beren eetcafé Roosendaal heropent als restaurant De Beren Roosendaal

Na een verbouwing van 3 weken, maakt Beren eetcafé Roosendaal zich klaar voor een heropening als restaurant De Beren Roosendaal. Het pand aan de Borchwerf II is één van de laatste ‘oude Berencafés’ die in de nieuwe huisstijl van de horecaketen De Beren is omgebouwd. 

Franchisenemers Hans Tieleman en Marieke Manssen – tevens eigenaren van restaurant De Beren Tilburg – runnen sinds 7 jaar de vestiging in Roosendaal. Om de heropening op gepaste wijze te vieren, krijgen gasten de hele maand oktober het tweede lunchgerecht gratis.  Tieleman vertelt: “We zijn trots dat we het eetcafé om mogen toveren tot modern én sfeervol restaurant en daarom trakteren we onze gasten! Ondanks dat we een nieuwe uitstraling hebben, kunnen gasten gewoon blijven genieten van royale gerechten die ze van ons gewend zijn.”

Behalve het restaurant is ook de menukaart vernieuwd. De vernieuwde kaart vult zich naast de klassiekers als spareribs en saté met gerechten zoals entrecote en tournedos. 
 

Bekijk ook