Eerste editie Franchise+ Beurs is een groot succes

De eerste Franchise+ Beurs op 31 maart en 1 april in het Van der Valk Schiphol was een groot succes! De franchisebeurs is voor talloze aspirant franchisenemers én bestaande franchisenemers een platform om franchisegevers en andere partijen te ontmoeten en kennis te delen over het ondernemen onder de vlag van een franchiseformule.

Marketing Manager Janise Zoer is zeer tevreden over de opkomst en het enthousiasme van zowel de standhouders als de bezoekers tijdens de Franchise+ Beurs. "Het was een geweldige gelegenheid om de kracht van franchising te laten zien en we kijken er naar uit om dit succes voort te zetten bij de volgende editie op 12 en 13 april 2024", aldus Zoer.

Meer dan 1200 bezoekers

Met circa 1250 bezoekers en 50+ standhouders was de beurs zeer goed bezocht. Bezoekers waren enthousiast over de mogelijkheid om face-to-face in contact te komen met franchisegevers en franchisenemers en hun vragen te stellen. Dit maakte het mogelijk om nieuwe franchises te ontdekken en informatie te verkrijgen over de mogelijkheden van franchising.

"Het was fantastisch om zoveel nieuwe mensen te ontmoeten en om deel uit te maken van zo'n bruisende en dynamische gemeenschap. De enthousiasme en interesse in ons concept hebben me echt geïnspireerd en ik ben dankbaar voor de waardevolle gesprekken die we hebben gehad. Samen kunnen we geweldige dingen bereiken in de franchise-industrie, met zoveel innovatie en creativiteit die aanwezig is." - Jeffrey van der Spoel van franchiseformule Topp

Gevarieerd programma

Het programma van de beurs was zeer gevarieerd met keynote speeches, workshops en seminars. Er waren sprekers van gerenommeerde bedrijven zoals McDonalds, Spar en Anytime Fitness die deelnemers voorzagen van waardevolle kennis en inzichten over franchising. Hierdoor was de beurs niet alleen interessant voor startende franchisenemers, maar ook voor franchisegevers die hun kennis wilden delen en uitbreiden.

Op naar een succesvolle Franchise+ Beurs in 2024

De beurs was een succes voor zowel franchisegevers als franchisenemers. Er zijn veel nieuwe contacten gelegd en waardevolle informatie uitgewisseld. De organisatoren van de Franchise+ Beurs kijken terug op een geslaagd evenement en kijken alvast uit naar de volgende editie.

"Het succes van de eerste editie van de Franchise+ Beurs is een bevestiging van de kracht van franchising. Nu we dit succes hebben bereikt, is het onze taak om de volgende editie nóg groter en succesvoller te maken." - Pieter Koelewijn, directeur van Franchise+.

Media- en Marketingbedrijf Franchise+ dé aangewezen partner in franchisegroei. Onze missie is om mensen die iets met franchising hebben of willen bij elkaar te brengen. Hiervoor zetten wij diverse online en offline mediakanalen in. Afgestemd op jouw formule.