Franchise+ Event succesvol met 165 bezoekers

De tweede inspiratiedag voor franchisegevers, het Franchise+ Event, op 22 november trok 165 deelnemers van 117 verschillende organisaties. 

In de volle zalen van De Kooi in Bunschoten-Spakenburg wisselden zij tips en ervaringen uit, deden mee aan de workshops en luisterden geïnteresseerd naar het boeiende verhaal (in interviewvorm) van Hans Geveling. Hij is een van de succesvolste franchisenemers van het land met 15 vestigingen van Albert Heijn. En de 16e zit er aan te komen, verklapte hij. 

Workshops

De workshops gingen over uiteenlopende onderwerpen zoals het vinden, binden en boeien van personeel, multi-unit franchising, conversie creëren op lokaal niveau, instore beleving op maat, mystery shopping en de risico-inventarisatie en evaluatie. 

De franchisegevers keerden na een goedgevulde middag voldaan huiswaarts. “Zo’n event is zinvol”, vond ook de doorgewinterde franchiseman Theo de Wit, momenteel druk met Regbat (het regenereren van accu’s en batterijen). “Het is goed om regelmatig naar dit soort dingen te gaan. Want je weet niet wat je gaat vinden, maar als je thuiskomt, heb je iets gevonden.” In de workshops deed hij veel praktische tips op. Hans Tietema van Kaldi koffie & thee viel het enthousiasme bij de workshops op. “En daar word je zelf ook enthousiast van.”
Lees hier meer over in het aankomende Franchise+ vakblad. Abonnement of gratis proefnummer aanvragen?
 
  
   
 

Media- en Marketingbedrijf Franchise+ dé aangewezen partner in franchisegroei. Onze missie is om mensen die iets met franchising hebben of willen bij elkaar te brengen. Hiervoor zetten wij diverse online en offline mediakanalen in. Afgestemd op jouw formule.