Het Franchise+ Event

Jaarlijks vindt het Franchise+ Event plaats; de inspiratiedag voor franchisegevers uit alle branches. Dit is dé dag voor franchise Nederland om te netwerken, bijpraten en hands-on kennis op te doen die direct toepasbaar is in franchiseorganisaties.

Het Franchise+ Event in coronatijd

Franchise+ volgt alle ontwikkelingen uiteraard op de voet en beweegt mee met de regelgeving van de overheid. 

Deelnemen aan het Franchise+ Event als Leverancier

Als leverancier kunt u op twee manieren met franchisegevers in contact komen tijdens het Franchise+ Event. Als sponsor of als kennispartner. Als kennispartner biedt u franchisegevers inspiratie en hands-on kennis die direct toepasbaar is in hun franchiseorganisatie.

Franchise+ Event Kennispartner

Kennisdeling binnen de franchise is erg belangrijk. Wij werken graag samen met die partijen, die expertise en ervaring hebben die waardevol zijn voor onze klanten. Daarom zoeken wij altijd gedreven kennispartners die een bijdrage willen leveren aan de promotie en professionalisering van ons vakgebied. Kennispartners van Franchise+ zien niet alleen het belang in van het delen van kennis, maar pakken zelf ook een vooruitstrevende en actieve rol om richting te geven aan ontwikkelingen binnen de franchisewereld. 

Een mooie investering

Als  kennispartner of sponsor van het Franchise+ Event verbindt u zich aan Franchise+  met tijd en geld. Hier tegenover staat onder meer promotie van uw bedrijf, het gezamenlijk opzetten van activiteiten rondom het kennispartnerschap en het opbouwen van een relevant netwerk binnen Franchise Nederland.

Bent u leverancier en wilt u deelnamen aan het Franchise+ Event of meer informatie? Laat hieronder uw gegevens hieronder achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Terugblik Franchise+ Event 2019