Exposanten in de spotlight: Ontmoet de bedrijven die jouw franchise-dromen waar kunnen maken!

Markeer je agenda, want op vrijdag 12 en zaterdag 13 april vindt de Franchise+ Beurs plaats in het Postillion Utrecht Bunnik. Het is de plek waar dromen van ondernemerschap werkelijkheid worden! Dit inspirerende evenement biedt jou de unieke kans om in contact te komen met enkele van de meest veelbelovende franchisegevers die jou kunnen helpen jouw franchise-dromen te verwezenlijken.

Hier zijn enkele exposanten die je absoluut niet mag missen:

Olympia: Uitzendbureau met passie

Bij Olympia draait het niet alleen om het invullen van vacatures, maar om het creëren van betekenisvol werk. Ontdek hoe je binnen hun succesformule kunt groeien en bijdragen aan een betere samenleving. Boost jouw lokale ondernemerschap en behaal klinkende resultaten met ondersteuning van Olympia's uitgebreide netwerk.

Fidesta: Zorg met toewijding

Wil jij jouw passie voor zorg omzetten in een bloeiende onderneming? Sluit je dan aan bij Fidesta. Fidesta biedt innovatieve kleinschalige woonzorgvoorzieningen voor ouderen met een lichte of matige zorgbehoefte. Als zelfstandige zorgondernemer kun je rekenen op ondersteuning van Fidesta, zodat jij je kunt concentreren op de zorg en het welzijn van de bewoners. Ontdek hoe jij een verschil kunt maken in de zorgsector.

Personal Fitness Nederland: Bouw aan gezondheid

Ontdek de mogelijkheid om franchisenemer te worden bij Personal Fitness Nederland en betreed een bruisende en groeiende markt in de fitnessindustrie. Met het bewezen en succesvolle bedrijfsmodel van Personal Fitness Nederland krijgt de franchisenemer niet alleen de kans om een eigen onderneming te runnen, maar ook om te profiteren van een solide basis en ondersteuning.

Als franchisenemer heeft men de capaciteit om tussen de 40 en 60 klanten te begeleiden, waardoor direct ingespeeld kan worden op de behoeften van de mark. Bij Personal Fitness Nederland wordt geloofd in het stimuleren van succes en groei, en het team staat klaar om te helpen bij elke stap van de ondernemersreis. Kom bij Personal Fitness Nederland en maak de sprong naar een veelbelovende toekomst in de fitnessindustrie.

New York Pizza: Sluit je aan bij een begrip in de fastfood sector

Met bijna 30 jaar aan ervaring en een stevige reputatie is New York Pizza een icoon in Nederland geworden en zet het zijn groeitraject voort. Sluit je aan bij het netwerk van ondernemers van New York Pizza en haal voordeel uit hun beproefde delivery- en take-awayconcept, dat zichzelf keer op keer heeft bewezen. 

Ontdek de mogelijkheden om samen te groeien met een van de meest geliefde pizzaketens van Nederland. Profiteer niet alleen van het merkimago en de operationele ondersteuning die New York Pizza biedt, maar ook van de voortdurende innovatie en klantgerichtheid die het bedrijf kenmerken. Word een essentieel onderdeel van deze smakelijke en succesvolle reis.

Vind jouw perfecte formule bij Franchise+

Op de Franchise+ Beurs vind je de perfecte formule om jouw ondernemersdromen te verwezenlijken. Ontdek de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van franchising en krijg direct toegang tot deskundig advies en ondersteuning van ervaren professionals.

Of je nu op zoek bent naar een kans in de horeca, retail, zorg, of een andere branche, bij Franchise+ vind je een breed scala aan exposanten die klaarstaan om jou te helpen bij het vinden van de ideale franchisegever. Kom langs en maak kennis met de exposanten, wissel ervaringen uit met andere ondernemers en leg de basis voor jouw succesvolle franchiseavontuur.

Vraag nu gratis kaarten aan!

Bezoek de Franchise+ Beurs op vrijdag 12 en zaterdag 13 april in het Postillion Utrecht Bunnik en zet de eerste stap naar een veelbelovende toekomst als franchisenemer! Vraag vandaag nog jouw gratis kaarten aan!

Media- en Marketingbedrijf Franchise+ dé aangewezen partner in franchisegroei. Onze missie is om mensen die iets met franchising hebben of willen bij elkaar te brengen. Hiervoor zetten wij diverse online en offline mediakanalen in. Afgestemd op jouw formule.