Nieuwe locatie bekend voor Franchise+ Beurs 2024

De Franchise+ Beurs, het toonaangevende evenement voor franchisegevers, aspirant-franchisenemers en toeleveranciers, kondigt met enthousiasme aan dat het verhuist naar het Postillion Utrecht Bunnik. 

Centrale ligging en toegankelijkheid 

Het Postillion Convention Centre Utrecht Bunnik, strategisch gelegen langs de A12, biedt een centrale en goed bereikbare locatie voor deelnemers uit verschillende regio's. Of je nu met de auto komt of het openbaar vervoer gebruikt, deze nieuwe locatie maakt de Franchise+ Beurs toegankelijk voor een breed publiek. 

Ruimte voor verkenning 

Met ruim 1000 vierkante meter aan ruimte, biedt het Postillion Convention Centre een ideale omgeving om nieuwe zakelijke kansen te verkennen, inzichten op te doen en kennis te delen. De faciliteiten creëren een interactieve ervaring voor exposanten en bezoekers. 

Parkeergemak 

Voor bezoekers die met de auto komen, is er ruime parkeergelegenheid met ruim 650 beschikbare parkeerplaatsen. Dit garandeert een stressvrije aankomst en vertrek, zodat deelnemers zich volledig kunnen richten op het verkennen van de mogelijkheden binnen de franchisebranche. 

Wat je moet weten 

De data van de Franchise+ Beurs 2024 blijven onveranderd op vrijdag 12 en zaterdag 13 april. Noteer deze data in je agenda en blijf op de hoogte van verdere aankondigingen en het programma via ons platform. Deze verandering markeert een nieuw hoofdstuk voor de Franchise+ Beurs, met de nadruk op vernieuwing en samenwerking binnen de branche. Wij kijken uit naar een inspirerend evenement en verwelkomen je graag op de Franchise+ Beurs 2024 op de nieuwe locatie in Utrecht Bunnik!

Media- en Marketingbedrijf Franchise+ dé aangewezen partner in franchisegroei. Onze missie is om mensen die iets met franchising hebben of willen bij elkaar te brengen. Hiervoor zetten wij diverse online en offline mediakanalen in. Afgestemd op jouw formule.