Franchise+ Beurs

Op vrijdag 12 en zaterdag 13 april 2024 vond de tweede editie van de Franchise+ Beurs plaats in het Postillion Utrecht Bunnik. Hiermee organiseert Franchise+ de beurs die dé ontmoetingsplek is tussen franchisegevers, aspirant-franchisenemers en toeleveranciers die essentiële diensten aan de franchisebranche leveren.

Heb jij een ondernemersdroom en ben jij geïnteresseerd in de beste franchisekansen? Kom dan gratis naar de Franchise+ Beurs!

Divers seminarprogramma

Beide beursdagen is er een divers seminarprogramma. Hierin komt alles over het starten van een eigen (franchise)onderneming aan bod. Ook zullen diverse inspirerende sprekers vertellen over hun ervaringen in het franchise ondernemerschap.

Goed bereikbaar per auto & OV

Voor Franchise+ Beurs bezoekers is het Postillion Utrecht Bunnik ideaal gelegen langs de A12, gemakkelijk bereikbaar met auto en openbaar vervoer. Het hotel is op tien minuten loopafstand van station Bunnik en volledig rolstoeltoegankelijk. 

Met de auto vanuit Utrecht/Amsterdam via A12 afrit 19 Bunnik, vervolgens linksaf en bij de derde stoplichten direct de afslag naar het parkeerterrein van het hotel. Vanuit Arnhem via A12 dezelfde afrit, linksaf aan het einde van de afrit en bij de volgende stoplichten direct naar het parkeerterrein. 

Openbaar vervoer reizigers vanaf NS Station Utrecht kunnen de stoptrein naar Rhenen nemen en uitstappen in Bunnik. Het hotel is 10 minuten lopen vanaf het station. Het hotel is ook bereikbaar vanaf Utrecht Centraal via buslijn 41, halte Kosterijland. 

Meer dan 650 gratis parkeerplekken zijn beschikbaar, inclusief oplaadpunten voor elektrische auto's. Speciale parkeerplekken, zoals Female Touch plekken, mindervaliden plekken en trainer plekken, zijn beschikbaar voor bezoekers.

 
 

Sponsoren van de Franchise+ Beurs 2024

 • ABN AMRO

  ABN AMRO, als sponsor van de Franchise+ Beurs, speelt een cruciale rol in de ondersteuning van de franchise-sector met op maat gemaakte financiële diensten.

 • act Fort Advocaten

  act Fort Advocaten is een advocatenkantoor gespecialiseerd in vastgoedrecht en ondernemingsrecht met een leidende positie in de retail, vastgoed en hotels & leisure branche.

  act Fort Advocaten

 • HS Brands Europe

  HS Brands Europe verzorgt kwalitatieve belevingsonderzoeken die op maat zijn gemaakt voor u als opdrachtgever. Onze mystery guests maken uw dagelijkse gang van zaken, uw customer journey, inzichtelijk middels mystery visits en/of mystery calls.

  HS Brands Europe

 • Koelewijn & Partners

  Koelewijn & Partners ondersteunt niet alleen op individueel organisatieniveau, maar ook in de samenwerking.

  Koelewijn & Partners